ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Superleague: Ολυμπιακός-Παναιτωλικός

Superleague: Ολυμπιακός-Παναιτωλικός
Spread the love

Στο Καραϊσκάκη , ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναιτωλικό ψάχνοντας τη νίκη, τους τρείς βαθμούς και την επιτυχία απέναντι στην εσωστρέφεια που κυριαρχεί μετά το 3-0 απο την ΑΕΚ.

Η ΄ήττα στον ημιτελικό από την ΑΕΚ και η εν γένει εμφάνιση έφεραν γκρίνια και εσωστρέφεια  στην ομάδα του Ολυμπιακού που παλεύει να βρεί τον καλό της εαυτό και να συνεχίσει να διεκδικεί το Πρωτάθλημα. Είναι το πρώτο απο τα τρία ματς της ομάδας εντός έδρας στα τέσσερα επόμενα που έρχονται και ο κόσμος της ομάδας αλλά και ο οργανισμός θέλουν το 4 στα 4.  Γκρίνια απο τους οργανωμένους και αμφισβήτηση για τον Μίτσελ, ο οποίος  τόνισε ότι θα απαντάει στην κριτική με τη δουλειά του.

Στα αγωνιστικά, εκτός έμειναν οι Μαρσέλο-Μπιελ και ο τιμωρημένος Ρεαμπτσιουκ, αλλαγές στο σχήμα και σε πρόσωπα ετοιμάζει ο Μίτσελ με τους Φορτούνη-Κανος-Μπακαμπού -Ρέτσο -Πασχαλάκη -Ραμόν-Χάμες να είναι τα νέα πρόσωπα σε σχέση με την ΑΕΚ ,ενώ ερωτηματικό είναι η παρουσία Μπα ή Σωκράτη .Εντός έδρας, ο Ολυμπιακός έχει 7-2-1.

Ο Παναιτωλικός, έχει τρία ματς αήττητηο με δύο ισοπαλίες και μία νίκη  λκαι στόχος είναι στα επόμενα ματς να μην κινδυνεύσει καθώς δύσκολα θα ανέβει πάνω απο την 7η θέση . 4-3-3 το ρεκόρ εκτός έδρας. Αγωνιστικά, Αποστολάκης (μπακ) και ο εξτρέμ Νταγκό επιστρέφουν ,εκτός ο τιμωρημένος εξτρεμ Σενκέλια, ο κίπερ Ανέστης και ο αμυντικός Μάλης.

Προϊστορία: 9-0-0 την τελευταία δεκαετία

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός θα έχει άγχος , αλλά παίζει στο Καραϊσκάκη και  αυτό είναι συν.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1/over 2.5

(Visited 408 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x