ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Bundesliga

Μπουντεσλιγκα: Αουγκσμπουργκ-Χοφενχάιμ

Μπουντεσλιγκα: Αουγκσμπουργκ-Χοφενχάιμ
Spread the love

Aναμέτρηση που “ανοίγει” την 21η αγωνιστική της  Μπουντεσλίγκα.

Οι γηπεδούχοι  ψάχνον τη σωτηρία στο Πρωτάθλημα όντας στο +4 απο τη ζώνη των  Πλέι άουτ όπου είναι η Χέρτα. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε απο την Μάιντζ με  3-1 ,εκτός έδρας, μετά απο κακή εμφάνιση. Συνολικά στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της μετρά 2-0-4,ενώ  εντός έδρας μετρά 2-3-5.  Ο αριστερός μπακ Πέντερσεν και ο εξτρέμ Βάργκας είναι κανονικά στην αποστολή,ενώ οι επιθετικοί Μπέλιο και Μπερίσο θα είναι οι φορ στο 4-4-2.

Η Χοφενχάιμ, απο την άλλη πλευρά, είναι σε κάκιστο φεγγάρι και κινδυνεύει άμεσα. Εχει πέντε ήττες ,οι τρεις σερί και με παθητικό 12 γκολ ,ενώ τα πέντε τελευταία της παιχνίδια έχουν  επιβεβαιώσει το over 3.5.  Eίναι 14η και στο +2 από τα πλέι άουτ.  Εκτός έδρας έχει 2-2-5. Αγωνιστικά ,λειεπι ο μέσος Γκάιγερ, αλλά ο φουλ μπακ Καντεραμπεκ και ο στόπερ Φογκτ επιστρέφουν .

Προϊστορία: 3-0-6 την τελετελευταία δεκαετία ,περυσι 0-4.

Εκτίμηση: Είναι ένα ματς μεταξύδύο ομάδων που ψάχνουν τη σωτηρία. Η Χοφενχάιμ έχει πιο ποιοτικό ρόστερ αλλά είναι σε κακά χάλια, ενώ  η Αουγκσμπουργκ έχει μία δυναμική εντός ,έχοντας δύο σερί νικες με 1-0.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 562 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x