ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ: Κάρντιφ- Ρέντινγκ

Τσάμπιονσιπ:  Κάρντιφ- Ρέντινγκ
Spread the love

Με δυο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο η Κάρντιφ του Γάλλου τεχνικού Λαμουσί επικράτησε την περασμένη αγωνιστική της Μπέρμπιγχαμ εκτός έδρας με 0-2 και έτσι έβαλε στοπ στον αγωνιστικό κατήφορο των τελευταίων εβδομάδων.

Οι Bluebirds τερμάτισαν έτσι ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων και κατάφεραν να σκαρφαλώσουν έστω και οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη ενώ τους δίνεται η δυνατότητα να «χτίσουν»  ένα θετικό σερί και να αναρριχηθούν ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία αφού μέχρι και τις 10 Απριλίου στα επόμενα 7 παιχνίδια τους δεν έχουν να αντιμετωπίσουν στο πρόγραμμα καμία ομάδα από την πρώτη 7άδα της βαθμολογίας.

Ενόψει πάντως της αποψινής αναμέτρησης είναι αξιοσημείωτο πως η Κάρντιφ έχει αποτύχει να κερδίσει στα 8 (!) πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της εκ των οποίων μάλιστα στα πέντε από αυτά έχει χάσει.

Η Ρέντινγκ προέρχεται από την σπουδαία νίκη που πέτυχε απέναντι στην Ρόδεραμ με 2-1 με τον 34χρονο Άντι Κάρολ να σκοράρει το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Πολ Ινς .

Αυτό το «τρίποντο» ήταν το 1ο μετά από πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις για τους «Βασιλικούς» που πήραν μια ώθηση στην βαθμολογία αφού ανέβηκαν στην 15η θέση δηλαδή μακριά από την επικίνδυνη ζώνη αλλά και τα μπαράζ ανόδου.

Προϊστορία:  Η Ρέντινγκ είναι αήττητη στα 13/14 πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Κάρντιφ σε όλες τις διοργανώσεις.

 

  • Πρόκειται για δυο ομάδες που νίκησαν αμφότερες την προηγούμενη αγωνιστική μετά από καιρό οπότε απόψε η κάθε μια θα επιδιώξει μια back to back νίκη για να ξεκινήσουν ένα μικρό αλλά σημαντικό θετικό σερί. Ωστόσο εδώ ο «οδηγός» μου θα είναι η πρόσφατη πολύ καλή παράδοση που έχει «χτίσει» η Ρέντινγκ απέναντι στους Ουαλούς. Η διπλή ευκαιρία στο 1,85.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2

(Visited 475 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x