Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Άστον Βίλα- Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ:  Άστον Βίλα- Άρσεναλ
Spread the love

 

Στο Villa Park έρχονται αντιμέτωπες η Άστον Βίλα με την Άρσεναλ σε ένα παιχνίδι που οι Λονδρέζοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον πρώην τεχνικό τους Ουνάι Έμερι και τον πρώην τερματοφύλακα τους Εμιλιάνο Μαρτίνες ενώ χρειάζονται απεγνωσμένα την νίκη μετά την ήττα που γνώρισαν μεσοβδόμαδα από την Μ.Σίτι  ( 1-3) που τους έπιασε στην κορυφή.

 

Οι «Χωριάτες» έχουν κερδίσει μόλις 1/5 εντός έδρας παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις , αποκλείστηκε από την Στίβενεϊτζ που αγωνίζεται στην League 2 στο FA Cup ενώ στα τελευταία δυο παιχνίδια τους έχασαν με 4-2 από την Λέστερ εντός έδρας και με 3-1 από την Μ.Σίτι εκτός.

Οι Λονδρέζοι δεν τα κατάφεραν απέναντι στους πρωταθλητές και έχασαν με 3-1 στο Emirates πληρώνοντας τα λάθη στα μετόπισθεν αλλά και την ολιγωρία στην επίθεση. Κοινός παρανομαστής η απειρία που έχουν οι «κανονιέρηδες» απέναντι στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα 4 φορές στα πέντε τελευταία χρόνια.

Μπορεί να έχουν συγκάτοικο πλέον στην κορυφή αλλά ταξιδεύουν στο Villa Park έχοντας το καλύτερο φετινό ρεκόρ στα εκτός έδρας παιχνίδια της κατηγορίας δεχόμενη μόλις  7 γκολ.

Προϊστορία: Η ‘Αρσεναλ έχει κερδίσει και στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της την Αστον Βίλα σε όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα από το ημίχρονο.

 

 

  • Οι «Χωριάτες» μετράνε 5/5 Goal στην έδρα τους αλλά από αυτά έχουν κερδίσει μόλις το ένα ενώ με τον Έμερι στον πάγκο τους έχουν βρει δίχτυα και στα 11 παιχνίδια τους αλλά στα δυο τελευταία τα  7 γκολ παθητικό σίγουρα προβληματίζουν. Οι «κανονιέρηδες» καλούνται να βγάλουν αντίδραση μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα με αποκορύφωμα την ήττα από τους «πολίτες».  Το βασικό μου ποντάρισμα εδώ θα είναι σε combo το Χ2 με το Over 2,5 σε απόδοση 2,50.

ΠΡΟΤΑΣΗ:  Χ2 + Over 2,5

(Visited 708 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x