ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Championship:Νόριτς – Μπέρμιγχαμ

Championship:Νόριτς – Μπέρμιγχαμ
Spread the love

H Νόριτς υποδέχεται την Μπέρμιγχαμ για την 29η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ.

Δεν είχε καλή παρουσία η Νόριτς στην έδρα της Γουίγκαν όπου και έμεινε στο ισόπαλο 0-0. Απέχει τρεις πόντους από την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και απέναντι στην Μπέρμιγχαμ δεν έχει άλλο στόχο από τη νίκη που θα τη βάλει ξανά στο παιχνίδι. Στο γήπεδό της δεν έχει τόσο καλή παρουσία, καθώς πήρε μία μόλις νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια της. Οι γηπεδούχοι έχασαν πέντε φορές στους τελευταίους δέκα αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις ενώ έχει επαληθευτεί πέντε φορές το over 2.5 goal.

Από την άλλη πλευρά, την ήττα με 2-1 γνώρισε η Μπέρμιγχαμ στην έδρα της Χάντερσφιλντ Δεύτερη σερί ήττα, ωστόσο διατηρεί απόσταση επτά πόντων από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μακριά από το γήπεδό της, πήρε μία μόλις νίκη στα πέντε τελευταία της και δεν πηγαίνει με τους καλύτερους οιωνούς σε αυτή την αναμέτρηση.

Προϊστορία:Όταν παίζει εντός έδρας, η Νόριτς δεν έχει χάσει από την Μπέρμιγχαμ στους τελευταίους 9 αγώνες. Η συνολική προϊστορία των αναμετρήσεων μας λέει πως από το 1995 οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί 34 φορές, με τους γηπεδούχους να μετράνε 15 νίκες έναντι 10 των φιλοξενούμενων ενώ και 9 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.

Πρόταση:1

(Visited 603 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x