ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Φούλαμ- Γουλβς

Πρέμιερ Λιγκ:  Φούλαμ- Γουλβς
Spread the love

Το ματς που ανοίγει την τρέχουσα αγωνιστική στο Craven Cottage ανάμεσα στην Φούλαμ και την Γουλβς αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού οι μεν γηπεδούχοι κυνηγάνε φέτος με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και οι δε φιλοξενούμενοι να «σώσουν» την κατηγορία.

Οι  Cottagers προέρχονται από μια σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στην Μπράιτον η οποία επίσης ερίζει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά το πιο σπουδαίο της υπόθεσης για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα είναι πως πήραν το «τρίποντο» σε εκείνο το ματς κόντρα στην ροή του αγώνα.

Σκόραραν το μοναδικό τέρμα της συνάντησης δυο λεπτά πριν το φινάλε και ενώ οι «Γλάροι» είχαν 21 σουτ στο τέρμα σε αντίθεση με τους Λονδρέζους που είχαν μόλις 5 αλλά τα ένα από αυτά κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Λένο και η άμυνα γενικότερα της Φούλαμ έκαναν πολύ καλή δουλειά και κάπως έτσι κράτησαν μηδέν παθητικό για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι και είναι στην 6η θέση και στο -4 από την 4η Τότεναμ.

Οι: Νέεσκενς Κεμπάνο, Τομ Κέρνι είναι εκτός δράσης ο Αλεξάντερ Μίτροβιτς ιδιαίτερα αμφίβολος.

 

Οι «Λύκοι» έχασαν από την Μπόρνμουθ με 1-0 σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν χειρότεροι από τα «κεράσια» αλλά πλήρωσαν τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου που λέει πως  εάν δεν σκοράρεις στο τέλος θα δεχτείς το γκολ και θα χάσεις.

Πλέον η ομάδα του Λοπετέγι είναι στην 15η θέση και μόλις στο + 3 από την επικίνδυνη ζώνη ενώ την ίδια ώρα ο Μάρτης μπορεί να αποδειχθεί και «Γδάρτης» με αντιπάλους τις:  Λίβερπουλ, Τότεναμ και την Νιουκάστλ.

Ωστόσο αξίζει να αναφερθεί πως στις πέντε πιο πρόσφατες «εξορμήσεις» τους έχουν χάσει μόλις μια φορά και αυτή στο Etihad από την πρωταθλήτρια Μ.Σίτι ( 0-3). Οι: Τσικίνιο, Τραορέ και ο Χουάνγκ Χι Τσαν είναι εκτός δράσης.

Προϊστορία:  Το πρόσφατο 0-0 που έφεραν στον 1ο γύρο στο Molineux είναι το 5ο συνεχόμενο παιχνίδι που κρατάνε το αήττητο οι «Λύκοι» απέναντι στην Φούλαμ.

  • Οριακό φαβορί οι Cottagers λόγω φόρμας αλλά και οι «Λύκοι» αισίως δείχνουν δυνατοί ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια τους. Εκτιμώ πως δύσκολα το ματς θα ανοίξει και θα ποντάρω στο Under 2,5 εδώ. Δεν είναι καθόλου άσχημο το 1,75.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2,5

(Visited 595 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x