ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιγκ 2 (Επιλογές)

Λιγκ 2 (Επιλογές)
Spread the love

Με ένα σημείο και έναδυνατό εοιδικό θα πορευτούμε στη Λιγκ 2 του Σαββάτου.

 

273 Mπάροου-Στόκπορτ

Μετά από  έξι ματς χωρίς νίκη (0-2-4) ,η Μπάροου νίκησε με 1-0 την Μπράντφορντ ,εκτός έδρας. Παράλληλα συνέχισε τα …οριακά παιχνίδια που πάνε στο ένα γκολ. Τις  δύο  προηγούμενες φορές δεν της βγήκαν με τη Μπράντφορντ τα κατάφερε.  Πρόβλημα αποτελεί η απουσία του τοπ σκόρερ, με 11 γκολ, Γκόρντον ενός παίκτη που μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους. Εντός έδρας μετρά  8-1-6.

Η Στόκπορτ, έχει πέντε νίκες σερί ,πιο πρόσφατο  το 1-2 επί της Ροτσντέιλ μεσοβδόμαδα. Πλέον αρχίζει να σκέφτεται και τα την απευθείας άνοδο μιας και απέχει απο την  τρίτη Καρλάιλ μόλις ένα πόντο.  Εκτός έδρας μετρά 7-2-7  με δύο νίκες σερί και μία ισοπαλία επί της Κρού. Πάντως, σκοράρει εύκολα αλλά δέχεται και τα γκολ.

Προϊστορία: Τελευταία φορά που έπαιξαν ήταν το 14-15 με τη Μπάροου να κερδίζει 1-0. Μια χρονιά πίσω  η Στοκπορτ είχε επικρατήσει με 2-4.

Εκτίμηση:  Η Μπαροου “βλέπει” από το -5  τα πλέι οφ ωστόσο λείπει το …πιστόλι της ,ενώ η Στόκπορτ είναι τρένο. Αν είναι και σοβαρή θα μας πληρώσει  κοντά στο 2.00

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

 

276  Σουίντον-Χαρογκέιτ

Αυτοκτονικές διαθέσεις  έχει η Σουίντον που μετά απο μία ισοπαλία και τρεις ήττες ,οι δύο εκτόςε με Σάτον και Νιούπορτ και η έτερη εντός απέναντι στη Ντονκάστερ, την  έφεραν  εκτός πλέι οφ. Το καλό είναι ότι  κόντρα στη Σάλφορντ και πάλι εκτός έδρας έκανε διπλό με 1-2.  Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και μετά από αυτή τη νίκη ο προβληματισμός για το πως παίζει η ομάδα είναι έκδηλος. Εντός έχει 6-5-4.

Η Χαρογκέιτ έπαιξε παθητικά, παράξενο για την ίδια, στο 0-0 με την Γκρίμσμπι επιτυγχάνοντας την τρίτη σερί ισοπαλία της  μετά τα ματς με Κρου και Σαλφορντ. Συνεχίζει να είναι, ωστόσο, σε κίνδυνο βρισκόμενη στο +4 απο την προτελευταία Κρόουλι. Εκτός έδρας έχει 3-4-8.

Προϊστορία: Πέρσι 1-1.

Εκτίμηση: Η Σουίντον παίζει ανόητα και δεν θα μου κάνει εντύπωση και να χάσει. Η Χαρογκέιτ είναι γενικά επιθετική ομάδα ,με κάποιες εκλάμψεις  under, και σαν fun bet  θα επέλεγα να σκοράρει πρώτη κιόλας. Το γκολ γκολ,ωστόσο , το θεωρώ πολύ πιθανό.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

(Visited 650 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x