ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Superleague: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Superleague: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
Spread the love

Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στο Κλάσικο της Ελλάδας.

Μετά από αρκετά χρόνια, το ντέρμπι αυτό έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον έστω και αν  υπάρχουν τρεις αγώνες για  την κανονική διάρκεια αλλά και τα πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός πρίν από κάτι παραπάνω από 12 αγωνιστικές ήταν πίσω από τους Πράσινους στο -12  και τώρα με νίκη πλησιάζει στους 2.

Πριν τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός κέρδισε Παναιτωλικό με 6-1 και Λαμία με 0-3, ωστόσο μέχρι τώρα οι Πειραιώτες δεν έχουν κερδίσει ντέρμπι χάνοντας από τον ΠΑΟΚ με 1-2 ενώ έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μίτσελ δεν ανακοίνωσε αποστολή  ενώ το σίγουρο είναι πως εκτός θα μείνουν οι Ρέτσος-Γκάρι Ροντρίγκεζ ενώ λογικά στην αποστολή και στην 11άδα θα είναι οι Σωκράτης και  Χάμες. Ερωτηματικά για δύο από τους τέσσερις της άμυνας με Μπα-Ντοη  και Ολεγκ -Ραμόν υποψήφιους.

Ο Παναθηναϊκός, απο την άλλη πλευρά, έχει κάνει τρεις νίκες με Λαμία-Αρη και Βόλο ,ενώ εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχασε στην Τούμπα και έχει και το ματς με τον Ατρόμητο ,είναι πια πρώτος και στο +4. Ο Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Βέρμπιτς ελέω θλάσης, κανονικά θα είναι αποστολή ο Κλαιχάισλερ, Ερωτηματικό στην 11άδα η θέση του Μπερνάρ(10 αρι ή αριστερό εξτρεμ ,αλλά και το αν ο Σέρβος θα παρατάξει την ομάδα με 4-3-3 η 4-2-3-1, με συμμετοχή και του Τσέριν.

Προϊστορία: 7-3-1 στα τελευταία ματς.

Εκτίμηση: Σε ένα ντέρμπι δεν μπορείς να πεις πολλά..Η λογική του 2-3 τέρματα μοιάζει πιθανή όπως και το Χ ημίχρονο καθώς λογικά αμφότερες δεν θα ρισκάρουν. Σε ειδικά γκολ για Μπακαμπού η Μανσίνι, αλλά και ο Ελ Αραμπί που δύσκολα θα ξεκινήσει. Επίσης για κάρτα σε Μπα -Ρεάμπτσιουκ -Κουρμπέλη -Σένκεφελντ. Δυνατή επιλογή και τα over 8.5 κόρνερ.

(Visited 612 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x