ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Serie A

Serie A: Κρεμονέζε – Ρόμα

Serie A: Κρεμονέζε – Ρόμα
Spread the love

Ένα ματς που ουσιαστικά ενδιαφέρει μόνο μία ομάδα στον βαθμολογικό τομέα μιας και η Κρεμονέζε έχει συμβιβαστεί πλέον με τον υποβιβασμό και παίζει περισσότερο για το ονόρε.

Η Κρεμονέζε είναι η ομάδα που δεν έχει κάνει ακόμα νίκη στην κατηγορία μετρά 9 ισοπαλίες με αυτή που έκανε στο τελευταίο ματς εκτός έδρας με την Τορίνο με 2-2 και δείχνει ότι παίζοντας χωρίς άγχος μπορεί να κάνει σοβαρές ζημιές .

Έχει 9 βαθμούς και 14 ήττες σε 23 ματς στην κατηγορία ενώ έχει πετύχει 17 γκολ και έχει δεχθεί 42 έχοντας την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία . Να σκεφτεί κανείς ότι οι δύο βαθμοί που έχει πάρει στα πέντε τελευταία ματς είναι και οι δύο εκτός έδρας και μάλιστα με σκορ κόντρα στην Τορίνο και την Μπολόνια.

Από την άλλη η Ρόμα δείχνει ότι μπορεί την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά έχει να παλέψει με Ιντερ – Μίλαν Λάτσιο και Αταλάντα . Διεκδικούν 5 ομάδες τρεις θέσεις γιατί το πρωτάθλημα θα πρέπει να το δώσουμε από τώρα στην Νάπολι που κάνει σερί νίκες και έχει προβάδισμα 15 βαθμών από την δεύτερη Ίντερ.

Η Ρόμα είναι στην τρίτη θέση με 44 βαθμούς με 13 νίκες – 5 ισοπαλίες και 5 ήττες με τέρματα 30 υπέρ και 18 κατά ενώ την τελευταία ήττα την έκανε από την Νάπολι στις 29 Ιανουαρίου όταν ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας.

Στην παράδοση του ματς το πιο πρόσφατο ματς είναι αυτό του Κυπέλλου όπου η Κρεμονέζε έκανε την έκπληξη και νίκησε την Ρόμα εκτός έδρας με 2-1 ενώ στο ματς του πρώτου γύρου η Ρόμα είχε νικήσει με 1-0.
Τελευταία φορά πριν από την φετινή σεζόν αναμετρήθηκαν το 1996 και η Ρόμα είχε νικήσει με 3-0 εντός και 1-0 εκτός . Τελευταία ισοπαλία έγινε το 1995 στο Ρόμα Κρεμονέζε 1-1

Πρόταση: Οver 

(Visited 345 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x