ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

FA Cup Αγγλίας: Φούλαμ- Λιντς

FA Cup Αγγλίας: Φούλαμ- Λιντς
Spread the love

Στο Graven Cottage η Φούλαμ υποδέχεται την Λιντς ίσως στο πιο αμφίρροπο ζευγάρι από το αποψινό πρόγραμμα αφού έχουμε να κάνουμε με δυο ομάδες που αγωνίζονται στην Premier League.

Οι Cottagers δεν έχασαν από την Γουλβς (1-1) σε ένα παιχνίδι που όπως εξελίχθηκε κυνήγησαν την ανατροπή στο 2ο ημίχρονο αλλά ουσιαστικά συμβιβάστηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας πληρώνοντας την νωθρή τους εκκίνηση στο ματς.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έχει συμπληρώσει έξι ματς αήττητη με απολογισμό 3-3-0 σε όλες τις διοργανώσεις ενώ στον περασμένο γύρο απέκλεισαν πιο εύκολα από ότι μαρτυρά το τελικό σκορ με 2-3 την Σάντερλαντ εκτός έδρας.

Τα “παγόνια” πέτυχαν την “παρθενική” τους νίκη στο ντεμπούτο του Έρικ Γκαρθία στον πάγκο τους και πήραν μια πραγματικά βαθειά βαθμολογική ανάσα αφού σκαρφάλωσαν στην 17η θέση , δηλαδή πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έστω και οριακά στην σχετική βαθμολογία.

Ήταν αυτή η πρώτη νίκη για την Λιντς μετά από ένα “καρέ” αρνητικών αποτελεσμάτων εκ των οποίων οι τρεις ήταν ήττες και η μια ισοπαλία.

Προϊστορία: Η Λίντς έχει χάσει μονάχα σε 1/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Φούλαμ έχοντας μάλιστα κερδίσει στα τρία από αυτά τα 90λεπτα.

* Ο Γκαρθία θα κατεβάσει μια ανταγωνιστική 11άδα αφού θέλει να πιάσει το momentum μετά την σημαντική νίκη επί της Σαουθάμπτον στο δικό του ντεμπούτο για το πρωτάθλημα. Την ίδια ώρα η Φούλαμ πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα και βρίσκεται σε απόσταση βολής από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Πάω με την διπλή ευκαιρία της Λιντς εδώ σε απόδοση 1,65.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2

(Visited 438 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x