Serie A ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Serie A:Γιουβέντους – Τορίνο

Serie A:Γιουβέντους – Τορίνο
Spread the love

Η Γιουβέντους και η Τορίνο έρχονται αντιμέτωπες στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την…7η θέση.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άνχελ Ντι Μαρία ο οποίος πέτυχε χατ τρικ,η Γιουβέντους επικράτησε με 3-0 της Ναντ στη Γαλλία και πήρε την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ όπου και θα αντιμετωπίσει τη Φράιμπουργκ. Στη Σέριε Α’ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη της με 2-0 απέναντι στη Σπέτσια και αν δώσει συνέχεια σήμερα θα μειώσει την διαφορά από την 6η Αταλάντα στους έξι βαθμούς. Έχει απολογισμό 5-1-0 στα έξι τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Στα αγωνιστικά, τιμωρημένος είναι ο μέσος Λοκατέλι ενώ επιστρέφουν οι Πογκμπά και Κιέζα.

Από την άλλη πλευρά, η Τορίνο, δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Κρεμονέζε την προηγούμενη αγωνιστική στην εντός έδρας αναμέτρηση και έτσι πήρε απλά το βαθμό της ισοπαλίας με 2-2.Μετά και τη νίκη της Μπολόνια έπεσε στην 9η θέση, στο -1 από τη σημερινή της αντίπαλο και στο -2 από την επτάδα. Εκτός έδρας η ‘’γκρανάτα’’ έχει απολογισμό 4-3-5.Νοκ άουτ ο στόπερ Τζίμα, ο δεξιός μπακ Λαζάρο, οι μέσοι Ρίκοι, Βιεϊρά, Βλάσιτς και ο επιθετικός Πελέγκρι.

Προϊστορία: 20-5-1

Α΄γύρος:Τορίνο-Γιουβέντους 0-1

Πρόταση: 1

(Visited 472 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x