ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Άρσεναλ- Μπόρνμουθ

Πρέμιερ Λιγκ: Άρσεναλ- Μπόρνμουθ
Spread the love

Στο Emirates η Άρσεναλ υποδέχεται την Μπόρνμουθ σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι “κανονιέρηδες” θα ψάξουν την 4η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα για να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας και σε απόσταση ασφαλείας από την 2η του πίνακα Μ.Σίτι.

Οι Λονδρέζοι μεσοβδόμαδα συνέτριψαν την Έβερτον με 4-0 έχοντας τους: Μαρτινέλι, Σάκα και Όντεγκαρντ σε μεγάλα κέφια.

Η ομάδα του Αρτέτα κράτησε μηδέν παθητικό για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι και συνάμα βρήκε εκ νέου την επιθετική της συνοχή.

Αυτή ήταν η 2η μόλις νίκη της στα τελευταία πέντε παιχνίδια μπροστά στο κοινό τους , αφού είχαν προηγηθεί η ήττα από την Μ.Σίτι (1-3) και οι ισοπαλίες με Νιουκάστλ (0-0) και Μπρέντφορντ (1-1) , ενώ με τους 60 βαθμούς που έπιασαν σε 15 αγώνες ισοφάρισαν το σχετικό ρεκόρ συλλόγου από τις σεζόν 2003/04 και 2007/08. Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς και ο Μοχάμεντ Ελενενί είναι οι μοναδικές απουσίες για τους γηπεδούχους.

Τα “κεράσια” προέρχονται από την ήττα που γνώρισαν με 4-1 από την πρωταθλήτρια Μ.Σίτι μπροστά στο κοινό τους και έτσι πήγε στράφι το πρόσφατο 2ιπλο που είχαν πετύχει στο Moleneux στην τελευταία “έξοδο” τους. Άλλωστε αυτό το “τρίποντο” είναι και το μοναδικό που έχουν πετύχει μετά το Μουντιάλ με αποτέλεσμα να βρίσκονται έστω και οριακά αλλά κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Έχουν την χειρότερη συγκομιδή από όλες τις ομάδες της κατηγορίας με 5 βαθμούς και 4 γκολ στην επίθεση μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ έχουν χάσει και στα οχτώ παιχνίδια τους απέναντι στο εκάστοτε πρωτοπόρο δεχόμενοι 27 τέρματα σε αυτά τα ματς.

Προϊστορία: Η Άρσεναλ έχει κερδίσει και στα 5 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της την Μπόρνμουθ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ τα 8/10 τελευταία τους ματς έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο τέρματα.

* Έχει βρει ρυθμό ξανά η Άρσεναλ μετά την ήττα από την Μ.Σίτι και απέναντι στην ευάλωτη στα μετόπισθεν Μπόρνμουθ δεν θα έχει πρόβλημα να φτάσει στην 20η φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα. Σε combo εδώ ο Άσος με το Over 2,5 στην τιμή του 1,70.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 + Over 2,5

(Visited 616 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x