Spain La Liga ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

La Liga: Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη

La Liga: Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη
Spread the love

Πέρυσι αυτό το ματς ήταν ανάμεσα σε δύο ομάδες που έπαιζαν για θέση στην τριάδα και διεκδικούσαν ακόμα και το πρωτάθλημα αλλά φέτος τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά .

Η Ατλέτικο κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 1-1 στο Μπερναμπέου από την Ρεάλ και παραμένει στην 4η θέση με 42 βαθμούς . Έχει δύο βαθμούς περισσότερους από την Μπέτις και ένα λιγότερο από την τρίτη στην βαθμολογία Σοσιεδάδ.

Μετρά ένα αήττητο σερί 5 αγώνων μετρά 3 νίκες και δύο ισοπαλίες , ενώ έχει πετύχει 32 γκολ και έχει δεχθεί 18. Συνολικά έχει 12 νίκες – 6 ισοπαλίες και 5 ήττες και φυσικά έχει στόχο πλέον να είναι στην πρώτη τετράδα

Από την άλλη η Σεβίλλη διανύει μία από τις χειρότερες χρονιές της πρόσφατης ιστορίας της αφού βρίσκεται στην 15η θέση με 25 βαθμούς , μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη .

Στο τελευταίο ματς ηττήθηκε με 3-2 εντός έδρας από την Οσασούνα και συμπλήρωσε 10 ήττες στο πρωτάθλημα ενώ έχει επίσης 6 νίκες και 7 ισοπαλίες .

Έχει πετύχει 26 γκολ και έχει δεχθεί 33 και έχει σαν στόχο πλέον την παραμονή στην κατηγορία και να προχωρήσει όσο μπορεί στην Ευρώπη .

Φέτος στον πρώτο γύρο η Σεβίλλη έχασε στην Ανδαλουσία από την Ατλέτικο με 2-0 αλλά πέρυσι πήρε ισοπαλία στην Μαδρίτη με 1-1 και νίκησε εντός με 2-1 .

Πρόπερσι οι δύο ομάδες πήραν από μία νίκη εντός έδρας – η Σεβίλλη με 1-0 και η Ατλέτικο με 2-0 . Ισόπαλο είχε λήξει και το 2020 το Ατλέτικο – Σεβίλλη με 2-2 . Θα πάμε με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες

Πρόταση: γκολ – γκολ

(Visited 385 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x