ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Spain La Liga

La Liga: Βαγιαδολίδ – Εσπανιόλ

La Liga: Βαγιαδολίδ – Εσπανιόλ
Spread the love

Δύο ομάδες που έχουν τους ίδιου στόχους αλλά στα τελευταία ματς έχουν αντίθετα αποτελέσματα

Η Βαγιαδολίδ μετρά ένα σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη με μία ισοπαλία και δύο ήττες και πλέον βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού .

Έχει 24 βαθμούς στην 17η θέση μετά την εκτός έδρας ήττα με 3-0 στην Γαλικία από την Θέλτα . Συνολικά μετρά 7 νίκες – 3 ισοπαλίες ( μόνο η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα έχει μία λιγότερη) και 13 ήττες ( μόνο η ουραγός Έλτσε έχει περισσότερες ) . Έχει πετύχει 16 γκολ ( έχει την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία ) και έχει δεχθεί 33 .

Από την άλλη η Εσπανιόλ μετά την νίκη εκτός έδρας επί της Έλτσε με 1-0 , κατάφερε να νικήσει και την Μαγιόρκα εντός έδρας με 2-1 και έτσι έχει ανέβει στην 12η θέση με 27 βαθμούς αλλά ακόμα δεν έχει απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη αφού απέχει μόλις 4 βαθμούς . Μετρά 6 νίκες – 9 ισοπαλίες ( έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία ) και 8 ήττες . Έχει πετύχει 29 γκολ και έχει δεχθεί 34 γκολ .

Στον πρώτο γύρο νίκησε η Εσπανιόλ εντός έδρας με 1-0 ενώ πέρυσι η Βαγιαδολίδ νίκησε εντός έδρας με 2-1 και η Εσπανιόλ επικράτησε με την σειρά της εντός έδρας με 1-0. Τελευταία ισοπαλία είχαμε το 2018 σε αυτό το ματς όταν το Βαγιαδολίδ -Εσπανιόλ είχε τελειώσει ισόπαλο με 1-1

Θα πάμε με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες ενώ δεν είναι απίθανο το ματς να λήξει ισόπαλο με γκολ

Πρόταση: γκολ – γκολ

(Visited 396 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x