ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2(Τρίτη -Επιλογές)

Λιγκ 2(Τρίτη -Επιλογές)
Spread the love

Το διπλό της Μπράντφορντ είναι ένα καλό στήριγμα στις επιλογές της Λιγκ 2

Γουόλσολ-Μπράντφορντ

Μετά από έξι σερί ισοπαλίες, η Γουόλσολ  έχασε απο την Μπαροου με 1-0, εντός έδρας. Είναι δεύτερη  στις ισοπαλίες  με 13 ,δύο λιγότερες από την Κρου. Δεν κινδυνεύει αλλά δεν μπορεί να κοιτάξει παραπάνω έχοντας διψήφιο αριθμό διαφοράς(12 βαθμοί) από την 7η θέση  στην οποία τώρα είναι η Στόκπορτ και δύο θέσεις παραπάνω η Μπράντφορντ.  Εντός έδρας μετρά 7-5-4 .

Η Μπράντφορντ  έκανε την τρίτη της σερί νίκη στο Πρωτάθλημα στο 2-0 επί της Κόλτσεστερ με δύο γκολ  στο 90 +92. Νωρίτερα και στο πρώτο ημίχρονο την είχε σώσει ο τερματοφύλακας της. Κάπως έτσι εδραιώθηκε σα πλέι οφ αλλά θέλει κάποια ματς για να το κλειδώσει καθώς οι διαφορές ακόμα και από τις ομάδες οι οποίες είναι εκτος πλέι οφ είναι μικρές. Εκτός έδρας έχει 9-3-4.

Προϊστορία: Από το 2019 και τον τελευταίο άσο ,η Μπράντφορντ έχει τρία σερί διπλά.

Εκτίμηση: Το διπλό θα το τιμήσω και λόγω αγωνιστικής και παράδοσης ,ωστόσο θα πάω και προς τα 2-3 τέρματα,κυρίως λόγω συμπεριφοράς και των δύο.

ΠΡΟΤΑΣΗ:2 ή 2-3

 

Σάτον -Κροουλι

Επτά παιχνίδια αήττητη η Σάτον (5-2-0) που έχει βάλει …νύχια και φωνάζει ότι αξίζει να είναι υποψήφια για τα πλέι οφ.  Το 1-1 με την Κρου της έκοψε τη φόρα ,αλλά σε κάθε περίπτωση  αν κερδίσει ένα απο τα φαβορί για να πέσουν  κατηγορία  θα επανέλθει πολύ δυνατά στο κόλπο. Εντός έδρας έχει 11-3-3, ενώ πριν το 1-1 κόντρα στην Κρου είχε τρεις σερί νίκες, κόντρα σε Σουίντον και Ντονκάστερ, εντός αλλά και το εκτός απέναντι στη Νιούπορτ.

Η Κροουλι, απο την άλλη, παραμένει κάτω απο την επικίνδυνη ζώνη  μετρώντας επτά παιχνίδια χωρίς νίκη ,έχοντας έξι ήττες και μία ισοπαλία.  Εκτός έδρας μετρά 20 ματς χωρίς νίκη (0-7-13) με πιο πρόσφατο διπλό σχεδόν πριν ένα χρόνο (15-4-2022 ) απέναντι στη Νιούπορτ ! Εκτός έδρας, φέτος έχει 0-6-10.

Προϊστορία: Πέρυσι 3-0

Εκτίμηση: Η Σάτον την πάτησε με την Κρου ,αλλά με την κακή Κροουλι θα κερδίσει..

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

 

(Visited 315 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x