ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Τσάμπιονς Λιγκ: Τότεναμ- Μίλαν

Τσάμπιονς Λιγκ: Τότεναμ- Μίλαν
Spread the love

Οι Λονδρέζοι έχοντας ξανά στον πάγκο τους τον Αντόνιο Κόντε καλούνται απόψε να ανατρέψουν την ήττα τους με 1-0 από το πρώτο μεταξύ τους ματς πριν από τρεις εβδομάδες στο Μιλάνο για να προχωρήσουν στα προημιτελικά του θεσμού.

Μην ξεχνάμε πως η Τότεναμ κινδυνεύει με αποκλεισμό για 3η φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια από την φάση των “16” στην διοργάνωση ενώ δεν βρίσκεται ξεκάθαρα σε καλό φεγγάρι αν αναλογιστεί κανείς πως προέρχεται από δυο σερί ήττες κόντρα σε Σέφιλντ.Γ ( αποκλείστηκε για 4η σερί σεζόν από τον 4ο γύρο του FA Cup) και Γούλβς. Και οι δυο με το ίδιο σκορ (1-0), και οι δυο εκτός έδρας.

Στην βαθμολογία της Premier League κρατάει την πολυπόθητη 4η θέση αλλά πλέον πρέπει να κοιτάζει και πίσω από τον ώμο της αφού την πλησιάζει επικίνδυνα η Λίβερπουλ.

Στον αντίποδα, δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων μέσα στο Tottenham Hotspur Stadium απέναντι σε Μ.Σίτι, Τσέλσι και Γουέστ Χαμ κρατώντας παράλληλα το μηδέν στα μετόπισθεν.

Ο Κόντε δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των: Λιορίς, Μπισούμα, Μπεντακούρ, Σεσενιόν και Έρικ Ντίερ.

Κλασικό “3-4-3” από τον Ιταλό τεχνικό με τους: Ντέιβις, Λενγκλέ και Ρομέρο τριάδα στα μετόπισθεν , τους: Σκίπ- Χόϊμπεργκ στον άξονα και τους: Πέρισιτς, Έμερσον φουλ μπακ ενώ η τριπλέτα στην επίθεση θα απαρτίζεται από τους: Ριστάρλισον, Κουλουσέφσκι και Χάρι Κέιν.

Με ένα “ελαφρύ” προβάδισμα από το γκολ του Ντίαζ πριν από τρεις εβδομάδες στο Σαν Σίρο οι Μιλανέζοι θα επιδιώξουν να βρεθούνε για 1η φορά από την σεζόν 2011/12 ξανά στα προημιτελικά του Champions League.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι είδε ένα νικηφόρο “καρέ” σε όλες τις διοργανώσεις , με τις νίκες απέναντι σε Τότεναμ, Τορίνο, Μόντσα και Αταλάντα όπου κράτησε μηδέν παθητικό , να γκρεμίζεται στο Αρτέμιο Φράνκι όπου έχασε με 2-1 από τους “Βιόλα”.

Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχτούν δίχως τους: Γκάμπια, Μπραχίμ Ντίαθ, Μπακαγιόκο και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Λογικά, ο Πιόλι θα παρατάξει και αυτός την 11άδα του σε σχηματισμό “3-4-3” με τους: Καλούλου, Μάλικ Τία, Κίαρ ως αμυντική τριπλέτα, τους: Ερνάντεζ, Σέελεμακερς φουλ μπακ ενώ οι: Τονάλι- Μπενασέρ θα είναι στον άξονα με τους: Λεάο, Κρούνιτς και Ζιρού στην επίθεση.

Προϊστορία: 3-1-1 η πρόσφατη παράδοση υπέρ των Λονδρέζων σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια.

* Η Μίλαν έχει χάσει στα ¾ πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της ενώ την ίδια ώρα οι ροσονέρι έχουν χάσει και στα 12/21 ταξίδια τους στο Νησί με πιο πρόσφατη την ήττα με 3-0 από την Τσέλσι τον Οκτώβριο στην φάση των ομίλων.

Αντίθετα, η Τότεναμ μεταμορφώνεται προς το καλύτερο μπροστά στο κοινό της ενώ θα έχει και τον Κόντε ξανά στον πάγκο μετά από απουσία τριών εβδομάδων λόγω προβλήματος υγείας. Άσος στο 1,90 και πολύ πιθανή παράταση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 628 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x