ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Κρίσταλ Πάλας- Μ.Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Κρίσταλ Πάλας- Μ.Σίτι
Spread the love

Στο Λονδίνο η Μ.Σίτι φιλοξενείται από την ντεφορμέ αλλά και “κακό της δαίμονα” Κρίσταλ Πάλας με στόχο την 4η συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για να μειώσει έστω και προσωρινά την διαφορά της από την κορυφή στο -2 αφού η Άρσεναλ δοκιμάζεται στην έδρα της Φούλαμ το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι “Αετοί του Λονδίνου” έχουν να πανηγυρίσουν νίκη στην κατηγορία από την Πρωτοχρονιά όταν και είχαν επικρατήσει της Μπόρνμουθ με 2-0 εκτός έδρας.

Από τότε η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά αριθμεί 10 διαδοχικά παιχνίδια δίχως “τρίποντο” εκ των οποίων τα 9 για την Premier League με απολογισμό: 0-5-4.

Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν με 1-0 από την Άστον Βίλα με ένα αυτογκόλ και ενώ πριν είχαν φέρει τρεις σερί ισοπαλίες με Μπράιτον, Μπρέντφορντ και Λίβερπουλ με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην 12η θέση στο + 5 από την γραμμή του υποβιβασμού αλλά και μακριά από την πρώτη 10άδα της βαθμολογίας.

Οι πρωταθλητές έχουν βρει ξανά τον γνώριμο ρυθμό τους αφού έχουν σκοράρει 9 φορές στα τελευταία τρία παιχνίδια τους απέναντι σε Μπόρνμουθ, Μπρίστολ Σίτι και Νιουκάστλ.

Νωρίτερα είχαν φέρει δυο απογοητευτικές ισοπαλίες με Νότιγχαμ Φόρεστ και Λειψία με 1-1 αμφότερες έχοντας ωστόσο κοινό παρανομαστή στα δυο αυτά παιχνίδια τις πάρα πολλές ευκαιρίες που ξόδεψαν στην αντίπαλη εστία.

Περιθώρια για απώλειες βαθμών δεν έχουν ενώ δεν πρέπει να παραβλεφθεί το γεγονός πως φέτος έχουν ήδη απολέσει 15 βαθμούς σε εκτός έδρας παιχνίδια τους όσους είχαν πετάξει πέρσι στις “εξορμήσεις” τους σε όλη την σεζόν.

Προϊστορία: Η Μ.Σίτι έχει αποτύχει να κερδίσει στις μισές από τις έξι πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις αλλά στον αντίποδα αριθμεί 5/6 clean sheets στο γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας σε όλες τις διοργανώσεις.

* Το μυαλό του Πεπ θα είναι και στο κρίσιμο ματς την Τρίτη το βράδυ κόντρα στην Λειψία αλλά των παικτών θα πρέπει να είναι μονάχα στο ματς απέναντι στην Πάλας. Ήδη έχουν πετάξει πολλούς βαθμούς φέτος μακριά από το Etihad και δεν έχουν άλλα περιθώρια κυνηγώντας την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Σε combo το 2ιπλο με Over 2,5 εδώ στο 2.02.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 + Over 2,5

(Visited 584 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x