Premier League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρέμιερ Λιγκ: Μπόρνμουθ- Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Μπόρνμουθ- Λίβερπουλ
Spread the love

Στο Vitality η Μπόρνμουθ συμπληρώνει το πρόγραμμα- Γολγοθά φιλοξενώντας την Λίβερπουλ έχοντας πριν αντιμετωπίσει και χάσει διαδοχικά από την Μ.Σίτι ( 4-1) και την Άρσεναλ ( 3-2).

Βέβαια κόντρα στους πρωτοπόρους η εμφάνιση για τα “κεράσια” ήταν πολύ καλή αφού κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 σοκάροντας άπαντες μέσα στο Emirates αλλά “λύγισαν” στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων από το τέρμα του Ρέις Νέλσον.

Είναι αξιοσημείωτο πως φέτος έχει υποστεί ήδη τρεις (3) ήττες σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί με δυο γκολ διαφορά έχοντας πετάξει συνολικά 17 βαθμούς από αγώνες που προηγήθηκε στο σκορ αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα στο σκορ. Μόνο η Λέστερ (19) έχει αφήσει περισσότερους βαθμούς να της ξεφύγουν σε αγώνες που έχει ανοίξει το σκορ.

Οι παίκτες του Γκάρι Ο΄Νιλ κέρδισαν τις εντυπώσεις στο Emirates τις προάλλες αλλά για να παραμείνουν στην κατηγορία θα πρέπει να κερδίζουν και βαθμούς και στην παρούσα φάση είναι στην 20η θέση υστερώντας σε ισοβαθμία της Σάουθαμπτον ενώ είναι στο -1 από την Έβερτον και την Λιντς.

Η Λίβερπουλ καλείται να κεφαλαιοποιήσει την εντυπωσιακή και συνάμα ιστορική νίκη που πέτυχε την περασμένη αγωνιστική με 7-0 επί της Μάντσεστερ.Γ πετυχαίνοντας την 13η σε 26 αγώνες που θα την κρατήσει σε απόσταση βολής από την 4η θέση.

Λίγες ημέρες πριν το πολύ απαιτητικό ταξίδι στην Μαδρίτη στον επαναληπτικό της εντός έδρας συντριβής από την κάτοχο του Champions League Ρεάλ για την φάση των “16” η νίκη επί της Μπόρνμουθ είναι επιτακτική και για να φτιάξουν την ψυχολογία τους ενόψει της πολύ δύσκολης αυτής αποστολής.

Βαθμολογικά επίσης είναι πολύ σημαντικό να προσθέσουν τρεις βαθμούς στο σακούλι τους αφού ακολουθεί και εντός των τειχών πολύ επιβαρυμένο πρόγραμμα απέναντι σε Μ.Σίτι , Τσέλσι ( εκτός) και Άρσεναλ ( εντός) σε ένα διάστημα 8 ημερών!

Προϊστορία: Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει και στα 7 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια την Μπόρνμουθ ενώ τα 10 τελευταία έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο τέρματα.

* Δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να κερδίσει έχοντας “χτίσει” πάνω στο ιστορικό 7-0 η Λίβερπουλ την ποιοτική από την μέση και μπροστά Μπόρνμουθ αλλά με πολλά κενά στα μετόπισθεν. Σε compo εδώ το 2ιπλο με τα πάνω από δυο τέρματα σε απόδοση διπλασιασμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 + Over 2,5

(Visited 755 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x