ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ: Μίντλεσμπρο- Στόουκ

Τσάμπιονσιπ: Μίντλεσμπρο- Στόουκ
Spread the love

Στο Riverside η Μίντλεσμπρο έρχεται αντιμέτωπη με την Στόουκ και έχει στο μυαλό της την 8η νίκη της στα τελευταία 9 παιχνίδια της στην κατηγορία που θα την διατηρήσει στην 3η θέση βάζοντας συνάμα επιπλέον πίεση στην 2η Σέφιλντ.Γ.

Η “Μπόρο” που έχει ως σημείο αναφοράς στην τρέχουσα σεζόν στην επίθεση τον πρώην Παοκτζή Τσούμπα Άκπομ ,με 22 γκολ σε 29 αγώνες είναι ο 1ος σκόρερ στην κατηγορία , προέρχεται από το 2ιπλο στο Liberty απέναντι στην Σουόνσι με 3-1 φτάνοντας στις 15 νίκες στους τελευταίους 21 αγώνες με τον Κάρικ ως πρώτο προπονητή στον πάγκο και τις 7/8 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της επίσης στο πρωτάθλημα. Λείπουν από τα μεγάλα σαλόνια της Premier League από το 2017 αλλά βρίσκονται σε φόρμα έχοντας χάσει για τελευταία φορά στις 22 Ιανουαρίου από την Γουέστ Μπρόμιτς.

Οι Potters έπαιζαν στην Premier μέχρι και το 2018 αλλά από τότε χάθηκαν αφού στην Championship από τότε έχουν τερματίσει στην 16η, 15η, 14η και 14η θέση αντίστοιχα. Ούτε καν κοντά δηλαδή.

Στην παρούσα φάση είναι στην 13η θέση και στο -9 από την 6η Νόριτς κάτι που σημαίνει πως ένα πλασάρισμα στα μπαράζ ανόδου δεν είναι εφικτά ρεαλιστικό ούτε φέτος.

Είναι σε φόρμα αφού έχουν κερδίσει στα ¾ πιο πρόσφατα παιχνίδια τους εκ των οποίων και τα τελευταία δυο σκοράροντας αρχές του μήνα 5 γκολ στην Σάντερλαντ ενώ επιβίωσαν σε ματς- θρίλερ με 3-2 της Μπλάκμπερν την περασμένη αγωνιστική.

Προϊστορία: Η Μπόρο αριθμεί 4 εντός έδρας νίκες απέναντι στην Στόουκ σε όλες τις διοργανώσεις.

* Οι γηπεδούχοι μετράνε 15/19 νίκες και έχουν στόχο την απευθείας άνοδο κυνηγώντας την Σέφιλντ.Γ που είναι 2η και στο – 4 έχοντας τον ίδιο αριθμό αγώνων.

Προέρχονται από 7/8 Over 2,5 με μόλις ένα clean sheet ενώ την ίδια ώρα η Στόουκ έχει 4/6 Over 2,5 με επίσης μόλις ένα ματς με μηδέν παθητικό.

Σε combo εδώ ο Άσος της φορμαρισμένης Μίντλεσμπρο μαζί με το Over 2,5 σε απόδοση 2,85. Καθόλου άσχημο. Στα ειδικά ποντάρω για πιθανό σκόρερ τον Τσούμπα Άκπομ στην τιμή του 2,25 αφού αριθμεί ήδη 6 γκολ στα τελευταία πέντε ματς και είναι ο 1ος σκόρερ της κατηγορίας.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 2,5

(Visited 798 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x