ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa Conference League

Conference League: Γουέστ Χαμ- ΑΕΚ Λάρνακας

Conference League:  Γουέστ Χαμ- ΑΕΚ Λάρνακας
Spread the love

Στο London Stadium η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την ΑΕΚ Λάρνακας έχοντας κάνει την δουλειά από το πρώτο παιχνίδι όταν και κέρδισε στην Κύπρο με 2-0 αλλά θεωρώ πως θα κυνηγήσει απόψε ακόμη μια νίκη για να φτιάξει την ψυχολογία της ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην Premier League όπου μάχεται για να σώσει την κατηγορία.

Τα “σφυριά” έχοντας κερδίσει μόλις δυο από τους τελευταίους 14 αγώνες τους στην Premier League μοιραία βρίσκονται οριακά πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού ωστόσο μια πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League θα τους τονώσει το ηθικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Τα δυο γκολ του Αντόνιο στο τελευταίο 10λεπτο του πρώτου ημιχρόνου έκαναν την διαφορά πριν μια εβδομάδα στην Λάρνακα αλλά η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες θα επιδιώξει απόψε να πετύχει την 10η συνεχόμενη νίκη της στην διοργάνωση για να προκριθεί στα προημιτελικά του θεσμού με στιλ.

Στο Rotation στην αρχική 11άδα οι: Σούσεκ, Σκαμάκα, Πακετά κλπ είναι ετοιμοπόλεμοι.

Οι Κύπριοι έχουν σπάσει ήδη το “ταβάνι” τους με την 3η θέση στην φάση των ομίλων στο Europa League πίσω από την Φενέρ και την Ρεν όπου μάζεψαν 5 βαθμούς και βέβαια την πρόκριση εις βάρος της Ντνιέπρ στα μπαράζ στον προηγούμενο γύρο.

Εντός των τειχών προέρχονται από μια εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Λεμεσού (0-1) σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με τρεις αποβολές , εκ των οποίων οι δυο για την ΑΕΚ Λάρνακας, και καταγγελίες από την μεριά τους πως ο Ουάρντα ( τι πρωτότυπο) τους έδειξε τα γεννητικά του όργανα. Πάντως κυνηγάνε με αξιώσεις το πρωτάθλημα όντας στην 2η θέση και στο -3 από τον ΑΠΟΕΛ.

Προϊστορία: Το 2-0 του πρώτου αγώνα στην Κύπρο είναι και το μοναδικό παιχνίδι στην πρόσφατη παράδοση για αυτό το ζευγάρι.

* Από τις 6 από τις 9 προηγούμενες και συνεχόμενες νίκες της Γουέστ Χαμ στον θεσμό είχαν πάνω από δυο γκολ και μόλις η μια με λιγότερα από δυο σε 90λεπτο.

Κάπως έτσι θα επιλέξω να σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ η γηπεδούχος ομάδα σε απόδοση 1,45. Για τους πιο τολμηρούς το σύνολο τερμάτων 2-3 σε απόδοση διπλασιασμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 1,5 γκολ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 

(Visited 532 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x