ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa League

Europa League: Ρεάλ Σοσιεδάδ- Ρόμα

Europa League: Ρεάλ Σοσιεδάδ- Ρόμα
Spread the love

Στην Χώρα των Βάσκων η Ρεάλ Σοσιεδάδ φιλοξενεί την Ρόμα και θα έχει εξ ορισμού ένα δύσκολο έργο αφού θα κληθεί να ανατρέψει την ήττα με 2-0 από το πρώτο παιχνίδι πριν από μια εβδομάδα στην Ρώμη για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Οι Βάσκοι δεν έχουν περάσει ποτέ πιο μακριά από τα προημιτελικά στο Europa League ή παλιότερα στο UEFA και δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι αφού μετά το 1-1 που έφεραν με την Μαγιόρκα έχουν συμπληρώσει “καρέ’ αγώνων στην La Liga δίχως “τρίποντο” αλλά εξακολουθούν να βρίσκονται στην προνομιούχο 4η θέση.

Επίσης η ομάδα από το Σαν Σεμπαστιάν έχει σκοράρει μόλις δυο φορές στα πέντε τελευταία παιχνίδια της ενώ παράλληλα “τρέχει” και ένα αρνητικό ρεκόρ απέναντι σε Ιταλικές ομάδες μετρώντας μόλις ένα στους εφτά αγώνες της.

Η ομάδα του Μουρίνιο θα επιδιώξει πρωτίστως να διαφυλάξει το σκορ της νίκης τους με 2-0 στον πρώτο αγώνα αλλά θα πρέπει να είναι προσεκτικοί αφού όταν δεν είναι προσηλωμένοι στον στόχο δεν τους πάει καλά και πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την πρόσφατη ήττα με 4-3 από την Σασουόλο.

Επίσης δεν είναι τυχαίο πως εκτός έδρας μετράνε ήδη 4 σερί ματς δίχως 2ιπλο σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας μάλιστα χάσει στα τρία από αυτά.

Πάντως η παράδοση είναι μαζί της αφού έχουν σκοράρει στα 35/36 πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια ενώ έχει προκριθεί και στις πέντε περιπτώσεις που έχει κερδίσει στο πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι της.

Τέλος, το ρεκόρ του Μουρίνιο είναι θετικό αφού έχει χάσει μόλις σε 2/16 νοκ άουτ παιχνίδια του στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Προϊστορία: Το 2-0 από το πρώτο παιχνίδι που κέρδισε η Ρόμα είναι και το μοναδικό μεταξύ τους παιχνίδι στην παράδοση αυτού του ζευγαριού.

* Οι Ρωμαίοι θα προσπαθήσουν να απορροφήσουν την πίεση που θα ασκήσουν λογικά οι Βάσκοι ειδικά στα πρώτα λεπτά του αγώνα ως γηπεδούχοι και να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις με Ελ Σαρααουϊ , Ντιμπάλα και Εϊμπραχαμ.

Το Over 0,5 γκολ για την Ρόμα δίνει 1,65 και αυτή θα είναι η επιλογή μου εδώ ενώ σε Fan Bet και σε απόδοση 5,10 θα ρισκάρω να το πράξει πρώτη στον αποψινό αγώνα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 0,5 ΓΚΟΛ ΡΟΜΑ

(Visited 699 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x