ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Τσέλσι- Έβερτον

Πρέμιερ Λιγκ: Τσέλσι- Έβερτον
Spread the love

Στο Stamford Bridge η Τσέλσι υποδέχεται την Έβερτον με τους μπλε να θέλουν να συνεχίσουν στο νικηφόρο σερί των τελευταίων εβδομάδων για να αποδείξουν πως βρίσκονται σε πρόοδο ενώ τα “ζαχαρωτά” με την σειρά τους χρειάζονται τους βαθμούς που θα τους απομακρύνουν κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι Λονδρέζοι αριθμούν τρεις σερί νίκες και θέλουν να συνεχίσουν σε αυτόν τον ρυθμό για να κλείσουν θετικά μια μέτρια ως κακή σεζόν τουλάχιστον εντός των τειχών αφού η συμμετοχή τους στα προημιτελικά του Champions League τους κρατάει σε εγρήγορση και δημιουργεί προσδοκίες για κάτι πολύ καλό.

Οι νεοφερμένοι , , σε αυτούς συμπεριλαμβάνω και τον Γάλλο στόπερ Φοφανά που έλειψε πολύ καιρό λόγω τραυματισμού, αρχίζουν να μπαίνουν σιγά σιγά στο κλίμα της ομάδας, συνηθίζουν στις ιδιαιτερότητες της κατηγορίας και μαθαίνουν τους ρόλους τους ενώ οι παλιοί ολοένα ανεβάζουν στροφές έχοντας πλέον μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και της σεζόν.

Τα “ζαχαρωτά” με τέρμα του ΜακΝίλ από τα αποδυτήρια επικράτησαν με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 της Μπρέντφορντ την περασμένη αγωνιστική και ανέβηκαν στην 15η θέση του πίνακα.

Ωστόσο δεν μπορούν να νιώθουν ασφαλείς αφού η Λέστερ, η Γουέστ Χαμ και η Μπόρνμουθ που ακολουθούν κατά πόδας ( -1β.) έχουν όλες από ένα ματς λιγότερο να δώσουν συγκριτικά με την ομάδα του Σον Ντάις.

Είναι επίσης χαρακτηριστικό πως και οι τρεις νίκες που έχουν πετύχει με τον Ντάις στον πάγκο τους είναι στο Goodison Park αφού μακριά από την έδρα τους έχουν ήδη συμπληρώσει 11 ματς δίχως 2ιπλο.

Προϊστορία: Η Τσέλσι είναι αήττητη σε 29 εντός έδρας παιχνίδια της απέναντι στην Έβερτον σε όλες τις διοργανώσεις.

* Δείχνει σημάδια ζωής η Τσέλσι και θα στοχεύσει στην 3η συνεχόμενη νίκη της στην κατηγορία για πρώτη φορά από τις πρώτες ημέρες του Γκρέιαμ Πότερ στον πάγκο της ομάδας το Φθινόπωρο. Σημαντικό το γεγονός πως έχουν δεχτεί μόλις 1 γκολ σε 360 λεπτά ποδοσφαίρου μπροστά στο κοινό τους.

Σε combo εδώ ο Άσος με το Under 3,5 σε απόδοση διπλασιασμού για τους πιο συντηρητικούς ο απλός Άσος στο 1,50.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Under 3,5

(Visited 694 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x