ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ατλέτικο Ουίλα – Όνσε Κάλντας

Κολομβία: Ατλέτικο Ουίλα – Όνσε Κάλντας
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την παραμονή στο «Γκιγιέρμο Πλάσας Αλσίντ» της Νέιβα, καθώς η τοπική και νεοφώτιστη Ατλέτικο Ουίλα και η Όνσε Κάλντας βρίσκονται χαμηλά στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού.  

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι οκτώ πρώτες ομάδες της κανονικής διάρκειας του φετινού Απερτούρα συνεχίζουν στα πλέι οφ, εκεί όπου σχηματίζουν δύο ομίλους των τεσσάρων, με τις νικήτριες αυτών στην συνέχεια να διεκδικούν τον τίτλο σε διπλό τελικό.

Ξεκίνημα με πέντε ήττες για την Ατλέτικο Ουίλα στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του Απερτούρα, με τους νεοφώτιστους με το καλημέρα στην επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού, με το γλυκό μάλιστα να δένει με τον αποκλεισμό στον 1ο γύρο του κυπέλλου από την 2ης κατηγορίας Ορσομάρσο (0-1, 0-0). Παρ’ όλα αυτά, σημάδια ζωής στην ομάδα της Νέιβα, η οποία πήρε επτά βαθμούς στα τρία ματς που ακολούθησαν στο πρωτάθλημα, με πρώτο το 0-0 φιλοξενώντας τη Ντεπόρτες Τολίμα. Δύο ανατροπές μάλιστα στην συνέχεια, με 3-2 στο εντός έδρας ντέρμπι νεοφώτιστων με την Τσικό, ενώ 2-1 στην προ 10 περίπου ημερών μονομαχία της στη Μοντερία με την τοπική Τζαγκουάρες, πανηγυρίζοντας και το πρώτο της «διπλό».

Στον αντίποδα, 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας τη Ντεπορτίβο Πάστο, με την Όνσε Κάλντας να μπαίνει πλέον σε περιπέτειες στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο πρώτο ημίχρονο στο συγκεκριμένο ματς, με την πιο αποτελεσματική όμως Ντεπορτίβο Πάστο μπροστά στο σκορ στο εικοστό όγδοο λεπτό. Τα ηνία του ματς στην συνέχεια στην επανάληψη στην Όνσε Κάλντας, η οποία όμως δεν κατάφερε να σώσει ούτε τον βαθμό, παρά την υπεροχή της και τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Προϊστορία: Επτά νίκες για την Ατλέτικο Ουίλα και τρεις για την Όνσε Κάλντας, στις 10 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στη Νέιβα, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Βελτιωμένη αγωνιστικά η Ατλέτικο Ουίλα, με την πίεση πάντως να παραμένει, ενώ πάντα υπολογίσιμη η Όνσε Κάλντας, έστω και αν έχει μπλέξει απρόσμενα σε περιπέτειες.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 733 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x