ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Women΄s Champions League : Μπάγερν Μονάχου- Άρσεναλ

Women΄s Champions League :  Μπάγερν Μονάχου- Άρσεναλ
Spread the love

Η Άρσεναλ ταξίδεψε στο Μόναχο για να αντιμετωπίσει την Τρίτη το βράδυ την Μπάγερν Μονάχου στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του θεσμού.

Η ομάδα της Βαυαρίας βρίσκεται στους “8” της διοργάνωσης για 5η συνεχόμενη φορά ενώ οι Λονδρέζες θα συμμετάσχουν για 15η φορά στην ιστορία τους σε έναν ευρωπαϊκό προημιτελικό.

Η Μπάγερν Μονάχου είχε μια εντυπωσιακή πορεία στην φάση των ομίλων αφού είναι ενδεικτικό πως τερμάτισε ισόβαθμη με την κάτοχο του θεσμού Μπαρτσελόνα μαζεύοντας 15 βαθμούς σε έξι αγώνες αφού ηττήθηκε μονάχα από τους μπλαουγκράνα.

Ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Άρσεναλ είναι δεδομένο πως οι Γυναίκες της Μπάγερν θα αντλήσουν δύναμη και αυτοπεποίθηση από το 3/3 που πέτυχαν με τις νίκες νωρίτερα μπροστά στο κοινό τους στην φάση των ομίλων όπου κέρδισαν διαδοχικά την Ρόζενγκαρντ, την Μπαρτσελόνα και την Μπενφίκα.

Επιπλέον η ομάδα του Αλεξάντερ Στράους μπαίνει στο αποψινό παιχνίδι με ένα νικηφόρο σερί σε έξι αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με τέρματα: 18-1.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως οι Βαυαρές έχουν χάσει στις 3/5 αναμετρήσεις τους στα προημιτελικά του θεσμού συμπεριλαμβανομένου και του περσινού αποκλεισμού τους από την Παρί.

Αφού κατάφερε να συγκεντρώσει 13 βαθμούς στα έξι παιχνίδια των ομίλων της η Άρσεναλ θα συμμετάσχει στα προημιτελικά του θεσμού για 15η φορά στην ιστορία της κάτι που αποτελεί ρεκόρ.

Ωστόσο απέναντι στην Μπάγερν οι Λονδρέζες θα κληθούν να βάλουν φρένο σε μια δυσμενή παράδοση που έχουν “χτίσει” και τις θέλει να έχουν αποκλειστεί στις τρεις τελευταίες φάσεις προημιτελικών μεταξύ των οποίων και η περσινή με “θύτη” την Βόλσφμπουργκ.

Πάντως στις αντίστοιχες “εξορμήσεις” τους νωρίτερα στο γκρουπ έφεραν ισοπαλία με την Γιουβέντους (1-1) και συνέτριψαν την Λυών με 5-1 και την Ζυρίχη με 9-1!

Τον Φεβρουάριο γνώρισαν διαδοχικές ήττες σε πρωτάθλημα και FA Cup αλλά μέσα στον Μάρτιο έχουν επιστρέψει με τρεις σερί νίκες συμπεριλαμβανομένης και της επικράτησης στον τελικό του League Cup. Σοβαρό πλήγμα η απουσία της Σούπερ Σταρ της ομάδας της Βίβιαν Μίντιμα αλλά και της εξίσου χρήσιμης Μπεθ Μιντ.

Προϊστορία: Τρεις φορές έχουν αναμετρηθεί οι δυο αυτές ομάδες και την Μπάγερν Μονάχου έχει κερδίσει στις δυο με την Άρσεναλ να αριθμεί μια νίκη.

* Πολύ σημαντικές οι απουσίες των: Μίντιμα- Μιντ για τις φιλοξενούμενες τόσο όσο να γέρνουν την πλάστιγγα υπέρ της Μπάγερν. Καταλήγω στον Άσσο σε combo με το Over 2,5 εδώ αφού ποντάρω στην έδρα. Μην ξεχνάμε πως μέσα στην Βαυαρία η Μπάγερν αριθμεί 11/11 σε νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 2,5

(Visited 206 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x