ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Καταρινένσε: Μπρούσκε – Κονκόρντια  

Βραζιλία Καταρινένσε: Μπρούσκε – Κονκόρντια  
Spread the love

Στην τελική τους ευθεία τα πολλά τοπικά πρωταθλήματα της Βραζιλίας, ένα περίπου μήνα πριν την έναρξη των εθνικών κατηγοριών, με την προημιτελική φάση σε εξέλιξη στο Καταρινένσε.

Να σημειωθεί, πως οι οκτώ πρώτες ομάδες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της 1ης κατηγορίας του Καταρινένσε βρέθηκαν στην προημιτελική φάση των πλέι οφ. Τέσσερα ζευγάρια στα προημιτελικά, με διπλούς αγώνες όπου δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, με την διαδικασία των πέναλτι σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας. Η Κρισιούμα επίσης και η Ερσίλιο Λουζ είναι οι δύο πρώτες ομάδες που προκρίθηκαν στα ημιτελικά και θα βρεθούν αντιμέτωπες μάλιστα, καθώς ξεπέρασαν έστω και δύσκολα τα εμπόδια της Αβαΐ και της Φιγκεϊρένσε αντίστοιχα.

Στην 3η θέση της κανονικής διάρκειας του Καταρινένσε η Μπρούσκε, η οποία ήταν πιο απειλητική στο πρώτο ημίχρονο στον προημιτελικό στην έδρα της σημερινής της αντιπάλου, όπου είχε μάλιστα και ένα οριζόντιο δοκάρι και η οποία αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο στην επανάληψη, καθώς έπαιζε από το πεντηκοστό λεπτό με παίκτη λιγότερο. Αποτυχημένη επίσης η περσινή χρονιά, καθώς σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών γνώρισε τον υποβιβασμό στην 3η, σχεδόν με κάτω τα χέρια, ενώ αποκλεισμός και στον 2ο γύρο του κυπέλλου, καθώς γνώρισε την ήττα με 0-1 στο Μασεϊό από την τοπική CSA. Στην άλλη πλευρά, στην 6η θέση της κανονικής διάρκειας του Καταρινένσε η Κονκόρντια, η οποία δεν κατάφερε στον πρώτο προημιτελικό να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για τη Μπρούσκε και τρεις ισοπαλίες, σε επτά ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Κονκόρντια.

Λεπτές οι ισορροπίες στο συγκεκριμένο ζευγάρι, στο οποίο η πρόκριση αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Παρ’ όλα αυτά, επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Εκτίμηση:  1

(Visited 514 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x