ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Μεξικό: Μασατλάν – Λεόν

Μεξικό: Μασατλάν – Λεόν
Spread the love

Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα η Μασατλάν, η οποία θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει την έκπληξη κόντρα στη Λεόν, που με τρίποντο από την πλευρά της θα κάνει μεγάλο άλμα και θα βρεθεί 2η.

Να σημειωθεί, πως οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα θα βρεθούν απευθείας στα προημιτελικά των πλέι οφ του Κλαουσούρα, ενώ αυτές από την 5η ως και την 2η θέση ξεκινούν σε νοκ άουτ ματς στον 1ο γύρο.

Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα όπως προαναφέρθηκε η Μασατλάν, η οποία μετά το 0-1 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας τη Νεκάξα, γνώρισε την ένατη ήττα της σε 11 συνολικά ματς στο Κλαουσούρα. Παθητική εμφάνιση από τη Μασατλάν στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με τη Νεκάξα, με δικαιολογημένα πάντως τα παράπονα της για οφσάιντ στην φάση με την οποία οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο τεσσαρακοστό πέμπτο λεπτό. Αλλαγή σκηνικού στην συνέχεια στην επανάληψη, με τη Μασατλάν να παίρνει τα ηνία του ματς, αλλά να μη μπορεί να σώσει τουλάχιστον τον βαθμό, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Στον αντίποδα, πέντε συνεχόμενες νίκες για τη Λεόν, τρεις στο Κλαουσούρα και δύο στο Concacaf Champions League. Πιο συγκεκριμένα, εντός 2-0 αρχικά σε βάρος της Ατλέτικο Σαν Λουίς, 1-0 στην έδρα της Άτλας και 4-1 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Σάντος Λαγκούνα, όντας πλέον στην 5η θέση με ένα αγώνα λιγότερο και με στόχο σήμερα σε περίπτωση που κάνει το καρέ να βρεθεί 2η. Πρόκριση επίσης στα προημιτελικά του Concacaf Champions League, μετά τις δύο νίκες σε βάρος της Τάουρο από τον Παναμά (1-0, 2-0).

Προϊστορία: Επικράτηση με 4-3 για τη Μασατλάν το 2021, ενώ 2-1 για τη Λεόν το 2022, στις δύο μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την πρώτη.

Σε καλύτερη κατάσταση η Λεόν, η οποία θα θέλει, λογικά, να βρεθεί στην 2η θέση και γενικότερα στην πρώτη τετράδα, καθώς έχει γεμάτο και απαιτητικό πρόγραμμα στην συνέχεια σε πρωτάθλημα και Concacaf Champions League.

Εκτίμηση:  2

(Visited 896 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x