ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Euro2024: Σουηδία- Βέλγιο (6ος όμιλος)

Προκριματικά Euro2024: Σουηδία- Βέλγιο (6ος όμιλος)
Spread the love

Σουηδία και Βέλγιο έρχονται αντιμέτωπες στην αποψινή τους πρεμιέρα για τα προκριματικά του Euro2024 και αμφότερες θέλουν την νίκη για να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους σε έναν όμιλο που συμμετέχουν επίσης η Αυστρία, η Εσθονία και το Αζερμπαϊτζάν.

Η Σουηδία με νίκη θα κάνει άλμα με το “καλημέρα” στην βαθμολογία του ομίλου αφού θα έχει κερδίσει το Γκραν φαβορί για την πρωτιά που είναι το Βέλγιο.

Οι γηπεδούχοι θα μπούνε στο αποψινό ματς με ένα “καρέ” νικών σε φιλικό επίπεδο εκ των οποίων οι τρεις τελευταίες εντός έδρας με πιο πρόσφατο “θύμα” τους την Ισλανδία με 2-1.

Η ομάδα του Γιαν Όλοφ Άντερσον έχει ως σημείο αναφοράς την επιστροφή του 41χρονου Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο ρόστερ της αλλά ο ηγέτης στην επίθεση πλέον είναι ο Αλεξάντερ Ισακ της Νιουκάστλ έχοντας σκοράρει 9 γκολ σε 10 παιχνίδια με το εθνόσημο.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” μετά από την αποτυχία τους στα γήπεδα του Κατάρ όπου μάζεψαν 4 βαθμούς σε τρεις αγώνες αλλά έμειναν εκτός από τα νοκ άουτ μπαίνουν σε νέα εποχή με τον Ντομένικο Ντεντέσκο στον πάγκο τους αντί του Ρομπέρτο Μαρτίνεζ.

Ο 37χρονος νεοφερμένος εκλέκτορας που άφησε καλό όνομα στην Λειψία θα προσπαθήσει να συνδυάσει θέαμα αλλά και ουσία στην λεγόμενη “Χρυσή Φουρνιά” των Βέλγων η οποία βέβαια όσο περνούν τα χρόνια ολοένα και μεγαλώνει.

Οι προσδοκίες παραμένουν μεγάλες με την εθνική Βελγίου να έχει προκριθεί τουλάχιστον μέχρι και τα προημιτελικά στα τελευταία δυο Euro ενώ η καλύτερη επίδοση τους ήταν το 1980 όταν και ήταν φιναλίστ.

Προϊστορία: Το Βέλγιο έχει κερδίσει την Σουηδία και στα τρία πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

* Η Σουηδία είναι πάντα ανταγωνιστική εντός έδρας αφού έχει χάσει μπροστά στο κοινό της μόλις σε 2/16 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Δεν μπλέκω με σημείο αλλά θα πάρω το Goal αφού τα 9/13 τελευταία παιχνίδια των Βέλγων έχουν λήξει με Goal ενώ την ίδια ώρα η Σουηδία έχει σκοράρει στα 9/10 πιο πρόσφατα δικά της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 452 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x