ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Λίβερπουλ Μοντεβιδέο – Πενιαρόλ   

Ουρουγουάη: Λίβερπουλ Μοντεβιδέο – Πενιαρόλ   
Spread the love

Η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Απερτούρα της Ουρουγουάης, με τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο να στοχεύει στην έκπληξη φιλοξενώντας στο «Μπελβεντέρε» την πρωτοπόρο και αήττητη Πενιαρόλ.

Επικράτηση με 1-0 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Τόρκε, με τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο να πανηγυρίζει το δεύτερο της τρίποντο τόσο στο «Μπελβεντέρε» όσο και γενικότερα στο Απερτούρα. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο συγκεκριμένο ματς, με τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο να είναι πιο τυχερή, φτάνοντας στο τρίποντο με ένα εντός περιοχής σουτ του Καμπρέρα στο ογδοηκοστό δεύτερο λεπτό. Στην άλλη πλευρά, μονότερμα από τη «μεγάλη» Πενιαρόλ στο ματς της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας την εντελώς παθητική και ακίνδυνη Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο, με το υπέρ της 1-0 που διαμορφώθηκε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου από το εκτός περιοχής σουτ του Ροντρίγκες να είναι φτωχό. Αυτή μάλιστα ήταν η δεύτερη συνεχόμενη μονομαχία της με την Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο, μετά το ξεκούραστο 4-0 στην ουδέτερη έδρα της Μαλντονάδο, στη νοκ άουτ μονομαχία τους στον προκριματικό γύρο του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Προϊστορία: Μία νίκη για τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο, πέντε για την Πενιαρόλ και τέσσερις ισοπαλίες, στις 10 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μπελβεντέρε».

Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, κρατώντας επιφυλακτική στάση, καθώς η Λίβερπουλ Μοντεβιδέο δεν είναι εύκολος για αντίπαλος, ειδικά στο γήπεδο της, ειδικότερα  κόντρα στα δύο «θηρία» της Ουρουγουάης.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 649 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x