ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Euro2024: Κροατία- Ουαλία ( 4ος όμιλος)

Προκριματικά Euro2024: Κροατία- Ουαλία ( 4ος όμιλος)
Spread the love

H Ουαλία στην μετά Μπέιλ εποχή φιλοξενείται στο Σπλιτ από την Κροατία η οποία με την σειρά της τερματίζοντας 3η στο πρόσφατο Μουντιάλ στο Κατάρ ούσα φιναλίστ στο αμέσως προηγούμενο στα γήπεδα της Ρωσίας απέδειξε την σταθερότητα της σε τοπ επίπεδο.

Οι Κροάτες με τον Ζλάτκο Ντάλιτς στον πάγκο τους και διαθέτοντας τον ίδιο “κορμό” θα επιδιώξουν να αποδείξουν πως δεν έχουν άδικα σταθεροποιηθεί τόσο ψηλά στο ποδοσφαιρικό στερέωμα τα τελευταία χρόνια.

Από τις παλιοσειρές μόνο ο Λόβερν αποσύρθηκε αφού τόσο ο ηγέτης Λούκα Μόντριτς όσο και ο Ιβάν Πέρισιτς παρέμειναν ενεργοί στην ομάδα.

Μπαίνουν στην προκριματική σειρά με ένα εντυπωσιακό σερί που τους θέλει να μην έχουν χάσει ποτέ τους σε προκριματικά παιχνίδια ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπροστά στο κοινό τους ενώ στα τελευταία 13 έχουν ηττηθεί μονάχα μια φορά σε όλες τις διοργανώσεις. Από την μετέπειτα κάτοχο του Μουντιάλ Αργεντινή στον ημιτελικό.

Το πλήγμα της απόσυρσης από το εθνόσημο για τους Ουαλούς είναι τεράστιο.

Βραχυπρόθεσμα, αυτό ίσως να τους ενθαρρύνει έτσι ώστε να μην βασίζονται στην ατομική λάμψη του αναμφισβήτητου ηγέτη και καλύτερου παίκτη τους αλλά στην παρούσα φάση εκτιμώ πως θα τους πάρει χρόνο για να μάθουν να αγωνίζονται χωρίς τον Μπέιλ στην 11άδα τους.

Πάντως ο όμιλος είναι ευνοϊκός αφού θεωρητικά θα μπορούσαν να τερματίσουν πίσω από την αποψινή τους αντίπαλο και μπροστά από την Τουρκία, την Αρμενία και την Λετονία.

Προϊστορία: Η Ουαλία δεν έχει κερδίσει ποτέ της την Κροατία ενώ στον αντίποδα η Κροατία αριθμεί τρεις σερί νίκες εντός έδρας απέναντι τους και μάλιστα από το ημίχρονο σε όλες τις διοργανώσεις.

* Οριακός αποδεκτός στο 1,60 ο Άσος εδώ λόγω φόρμας και βέβαια έδρας. Για μεγαλύτερη απόδοση θα έπαιρνα και τον Άσο σε combo με το Over 1,5 σε απόδοση 2.00. Εξαιρετικό.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 + Over 1,5

(Visited 369 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x