ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προκριματικά Euro 2024:Λουξεμβούργο – Πορτογαλία (10ος Όμιλος)

Προκριματικά Euro 2024:Λουξεμβούργο – Πορτογαλία (10ος Όμιλος)
Spread the love

Το Λουξεμβούργο υποδέχεται την Πορτογαλία για την 2η αγωνιστική του 10ου ομίλου των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδοίχοι έμειναν στο 0-0 με την Σλοβακία στην πρεμιέρα και κάπως έτσι το Λουξεμβούργο πήρε πρώτη φορά πόντο σε επίσημο ματς από τη συγκεκριμένη αντίπαλο. Το Λουξεμβούργο πάντως θα μπορούσε να κλέψει τη νίκη στο 72΄, αλλά ο Ροντρίγκες από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ. Παραμένει αήττητο στα έξι τελευταία ματς με μία νίκη και πέντε ισοπαλίες.

Από την άλλη πλευρά, ιδανικό ντεμπούτο στο «τιμόνι» της Πορτογαλίας έκανε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Το βράδυ που ο Κριστάνο Ρονάλντο βρέθηκε στο αρχικό σχήμα και σκόραρε με πέναλτι στο 51΄ και στο 63΄ (έφτασε τα 120 γκολ), όντας, πλέον, ο ρέκορντμαν συμμετοχών και σε επίπεδο Εθνικών ομάδων (197), ο Ισπανός τεχνικός είδε τους Ίβηρες να επικρατούν άνετα με 4-0 του Λιχτενστάιν και να μπαίνουν από νωρίς σε «θέση οδηγού» στον 10ο όμιλο. Αξίζει να σημειωθεί οτι η Πορτογαλία προέρχεται από 5/7 over 2.5 στα τελευταία παιχνίδια σε όλες τις τις διοργανώσεις.

Προϊστορία:0-0-2

Πρόταση: Over 3.5

(Visited 388 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x