ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τουρκία 1 : Σακάριασπορ – Εγιούπσπορ

Τουρκία 1 : Σακάριασπορ – Εγιούπσπορ
Spread the love

Πρόκειται για το σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής αναφορικά με την βαθμολογική θέση που βρίσκονται οι δύο ομάδες

Η Σακάρια είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας με 49 βαθμούς και θέλει να προλάβει τις δύο πρώτες θέσεις για να πάρει την άνοδο χωρίς Μπαράζ .

Στο τλευταίο ματς νίκησε την Άντανασπορ εκτός έδρας με 3-0 και μετρά 16 νίκες μόλις μία ισοπαλία ( τις λιγότερες στην κατηγορία) και 10 ήττες .

Επίσης έχει πετύχει 45 γκολ ( την δεύτερη καλύτερη επίθεση ) και έχει δεθεί 34 ( την χειρότερη επίθεση στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας)

Από την άλλη η Εγιουσπόρ έκανε δύο ήττες στα τρία τελευταία ματς και από την πρώτη θέση έχει πέσει στην δεύτερη με 53 βαθμούς ( 4 βαθμούς πίσω από την Σαμσουνσπορ)

Οι δύο τελευταίες ήτες έγιναν εντός έδρας από την Ρίζεσπορ και την Αλτάι με το ίδιο σκορ ( 0-1) . Έχει πε΄τυχει 34 γκολ και έχει δεχθεί 19 ( η καλύτερη άμυνα του πρωταθήματος μαζί με την ομάδα της Σαμψούντας) ενώ μετρά 16 νίκες – 5 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Στον πρώτο γύρο η Εγιουσπόρ νίκησε με 2-1 ενώ πέρυσι όπου οι δύο ομάδες έπαιζαν μία κατηγορία πιο κάτω και τα δύο ματς ήρθαν ισόπαλα με 1-1

Το 2019 οι δύο ομάδες πέτυχαν στα μεταξύ τους από μία νίκη , η κάθε μία στην έδρα της

Θα πάμε με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες ενώ δεν είναι απίθανη η ισοπαλία παρότι η γηπεδούχος έχει μόλις μία σε 27 ματς !!

Πρόταση: Over 

(Visited 118 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x