ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών: Μπαρτσελόνα- Ρόμα

Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών:  Μπαρτσελόνα- Ρόμα
Spread the love

Οι γυναίκες της Μπαρτσελόνα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την νίκη-πρόκριση στον αποψινό αγώνα τους για τα προημιτελικά του θεσμού φιλοξενώντας στο Camp Nou την αντίστοιχη ομάδα της Ρόμα.

Οι μπλαουγκράνα έχουν κερδίσει με 1-0 το 1ο μεταξύ τους παιχνίδι στην Ρώμη πριν από μια εβδομάδα και ετοιμάζονται για να σφραγίσουν την πρόκριση τους στα ημιτελικά για 5η συνεχόμενη σεζόν.

Η ομάδα του Γιόναθαν Χιράλντε προέρχεται από την νίκη που πέτυχε στο Clasico το Σάββατο το βράδυ επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 1-0 που την εκτόξευσε στο + 13 από τους διώκτες της στην κορυφή της βαθμολογίας στο Ισπανικό πρωτάθλημα.

Βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχει ήδη κερδίσει και στα τρία πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της στην διοργάνωση με συνολικό σκορ : 18-0 οπότε είναι έτοιμη για να σφραγίσει απόψε την πρόκριση της στα ημιτελικά εκεί που θα βρει απέναντι της ή την Τσέλσι ή την Λυόν.

Η κορυφαία παίκτρια του κόσμου και φέτος Αλέξια Πουτέγιας επέστρεψε μόλις την Δευτέρα στις προπονήσεις μετά την αποθεραπεία της από τον σοβαρό τραυματισμό του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο γόνατο που την κράτησε αρκετό καιρό εκτός δράσης αλλά δεν θα είναι απόψε διαθέσιμη.

Οι Ρωμαίες τα έδωσαν όλα στο 1ο παιχνίδι όπου “λύγισαν” με 1-0 από την πιο έμπειρη Μπαρτσελόνα αλλά με την συνολική τους εικόνα , ειδικά στην επανάληψη που πίεσαν πολύ τις Καταλανές, σίγουρα αντάμειψαν τους 39.454 (!) κόσμου που βρέθηκαν στις εξέδρες του Ολίμπικο για να στηρίξουν τις παίκτριες του Αλεσάντρο Σπούνια.

Είναι ξεκούραστες αφού το αίτημα τους να μην αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο για το πρωτάθλημα έτσι ώστε να είναι πιο έτοιμες για την αποψινή ρεβάνς.

Αν καταφέρουν και προκριθούν θα γίνουν η 1η γυναικεία Ιταλική ομάδα μετά την Μπαρτολίνο Βερόνα το 2008 που θα έχει φτάσει σε έναν ημιτελικό στα Κύπελλα Ευρώπης. Οι φιλοξενούμενες έχουν “χτίσει” καλή αυτοπεποίθηση από το γεγονός πως έχουν κερδίσει 7/9 πιο πρόσφατους εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις και ήδη έχουν να υπερηφανεύονται πως είναι ο 55ο διαφορετικός σύλλογος που φτάνει στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προϊστορία: Το 1ο μεταξύ τους παιχνίδι στην Ρώμη που έληξε με νίκη της Μπαρτσελόνα με 1-0 είναι και το μοναδικό που έχουν στην μεταξύ τους παράδοση.

* Περιμένω ένα ξέσπασμα από την Μπάρτσα απόψε παρά το γεγονός πως η Πουτέγιας θα είναι απούσα και θα ποντάρω στο combo του Άσου με τα πάνω από 3,5 γκολ εδώ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 + Over 3,5

(Visited 233 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x