ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Σούπερλιγκ: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Σούπερλιγκ: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
Spread the love

Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ  στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής  των πλέι οφ.

Οι Πειραιώτες προέρχονται  από το 2-2 με τον Αρη αλλά και το σοκ της παραίτησης του  Μίτσελ, με τον Ζοσέ Ανιγκό  να αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός.  Με τη διαφορά στους τρεις βαθμούς από ΠΑΟ και ΑΕΚ  αλλά και το σοκ της απώλειας των τριών βαθμών από τον Αρη η νίκη είναι must.

Ο  Ανιγκό επανέφερε στην αποστολή τον Σισέ ,ενώ, κόντρα στα ιατρικά προγνωστικά Χάμες και Μπα ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών και τέθηκαν στη διάθεση  του προπονητή τους. Το αν θα είναι και στην ενδεκάδα είναι ένα καλό ερωτηματικό.

Ο ΠΑΟΚ υπέστη ήττα απο την ΑΕΚ ,την προηγούμενη αγωνιστική ,μέσα στην Τούμπα με 1-0. Σε ένα ματς στο οποίο η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν κακή και έχασε δίκαια  μένοντας έξι βαθμούς πίσω απο την κορυφή.  Παρά την ήττα, ο οργανισμός ΠΑΟΚ έμεινε ήρεμος και στόχος είναι το διπλό που θα ξαναφέρει τον ΠΑΟΚ σε τροχιά Πρωταθλήματος  ξεπερνώντας τον Ολυμπιακό και έχοντας ελπίδες, πέρα από το Πρωτάθλημα και για την δεύτερη θέση .

Εκτός είναι οι τραυματίες Κούρτιτς και Κεντζιόρα, ενώ στην αποστολή επιστρέφει ο Μιχαηλίδης μετά τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Ίνγκασον , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Ράφα Σοάρες , Σβαμπ , Ντάντας , Ντόουγκλας , Φιλίπε Σοάρες , Ελ Καντουρί , Κωνσταντέλιας , Α.Ζίβκοβιτς , Τάισον , Νάρεϊ , Ρικάρντο , Ολιβέιρα , Μπράντον.

Προϊστορία: 3-3-4 σε  όλες τις διοργανώσεις στα τελευταία 10 ματς. 1-2 στον πρώτο γύρο.

Εκτίμηση: Είναι ένα περίεργο παιχνίδι που θα εξαρτηθεί πολύ και απο τον Ολυμπιακό και πως θα επιδράσει το αντίο Μίτσελ και η παρέμβαση Ανιγκό. Συν ότι ο ΠΑΟΚ έχει καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια στο Καραϊσκάκη.

ΠΡΟΤΑΣΗ : 2-3

(Visited 546 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x