ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Σαουθάμπτον- Μ.Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Σαουθάμπτον- Μ.Σίτι
Spread the love

Οι “πολίτες” δεν θα μπορούσαν να περίμεναν καλύτερο αντίπαλο στο πρωτάθλημα λίγο πριν την πρώτη τους “μονομαχία” με την Μπάγερν Μονάχου για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ αφού η Σάουθαμπτον πραγματικά παραπαίει και είναι ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα βρίσκεται οχτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ , με ένα ματς στο χέρι, οπότε θα πρέπει να κάνει το αυτονόητο απέναντι στους “Άγιους” το Σάββατο το απόγευμα και να περιμένει την Κυριακή καλά νέα από το Anfield όπου η Λίβερπουλ φιλοξενεί τους Λονδρέζους.

Έτσι και αλλιώς οι “πολίτες” προέρχονται από εφτά συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις με πιο πρόσφατη και πειστική το 4-1 επί της Λίβερπουλ.

Μάλιστα στα τελευταία τρία παιχνίδια τους έχουν σκοράρει 17 γκολ και έχουν δεχτεί μόλις ένα. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι οκ αλλά μάλλον θα προστατευτεί ενόψει Μπάγερν Μονάχου οπότε λογικά θα δούμε στο “9” τον Αλβάρεζ.

Οι “Άγιοι” είναι ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα και στο -4 από την επικίνδυνη ζώνη ενώ μετράνε 4 ήττες στα τελευταία εφτά παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Η εικόνα τους δεν άλλαξε πολύ ούτε με την έλευση του Ρούμπεν Σέλες αφού με τον νεοφερμένο τεχνικό αριθμεί 1/6 νίκες και αυτή ήταν το 1-0 επί της Λέστερ που βρίσκεται στην 19η θέση του πίνακα.

Επιπλέον δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν στα ¾ πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ενώ σε 29 αγώνες έχουν πετύχει 23 τέρματα όσα η Έβερτον και η Γουλβς.

Προϊστορία: Τον Ιανουάριο η Σαουθάμπτον κατάφερε να κερδίσει με 2-0 την Μ.Σίτι για το EFL αλλά για το πρωτάθλημα αριθμεί μόλις 1/13 νίκες απέναντι στους “πολίτες”.

* Εκτιμώ πως θα δούμε μια εύκολη νίκη για τους πρωταθλητές εδώ και το ποντάρισμα μου θα είναι τα πάνω από δυο γκολ για την Μ.Σιτι στο ματς σε απόδοση διπλασιασμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 γκολ Μ.Σίτι

(Visited 582 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x