Spread the love

Στο Καραϊσκάκη , ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν την Μεγάλη Τετάρτη στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1 αλλά αποκλείστηκε απο τη συνέχεια καθώς στο ματς στην ΟΠΑΠ Αρένα είχε χάσει με 3-0.. Οι Πειραιώτες, μετά το 2-0 απο τον Παν αθηναϊκό ύστερα απο κακή εμφάνιση έμειναν πίσω έξι βαθμούς απο τους “Πράσινους και την ΑΕΚ και τώρα  θέλουν τη νίκη για να πλησιάσουν την “Ενωση” αλλά και να εκμεταλλευτούν πιθανή γκέλα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα.  Ο Ανιγκό έχει στη διάθεση του Εμβιλά-Γκαρι-Μπα όχι και τον Κανός ,ενώ λογικά Σισέ -Μπα θα είναι η δυάδα στα στόπερ.  Βασικοί Βαλμπουενά-Φορτούνης- Μπιελ -Μπακαμπού. Εντός έδρας  μετρά 10-4-1.

Η ΑΕΚ, απο την άλλη, μετά την ισοπαλία, εντός με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ, έκανε τρεις νίκες.  Η πιο πρόσφατη επί του Αρη ,εντός με 3-1, σκοράροντας δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Πρωταγωνιστής ο Τσούμπερ  που λογικά και σήμερα θα έχει ρόλο απο τη  στιγμή κατά την οποία ο Αραούχο έκανε επέμβαση και θα μείνει εκτός για 4-5 μήνες.  Κανονικά ο Αμραμπατ στην ομάδα ξεπερνώντας τον τραυατισμό του, ενώ σίγουρα κομβική θα είναι η παρουσία των Σιμάνσκι-Γιόνσον. Εκτός έδρας μετρά  10-2-3.

Προιστορία: 8-2-1 στα τελευταία ματς. 0-0 στον πρώτο γύρο.

Εκτίμηση: Αμφότερες θέλουν τη νίκη και καμία δεν βολεύεται με το Χ.. Σαν σημείο  είναι δύσκολη η επιλογή όμως το Χ ημίχρονο είναι αρκετά καλή περίπτωση. Σε Bet builder  οι κίτρινες σε Σιμάνσκι-Πινέδα-Εμβιλά και Μπα είναι πολύ καλές περιπτώσεις όπως και οι Φορτούνης -Τσούμπερ -Μπακαμπού σαν πιθανοί σκόρερ. 

 

(Visited 574 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x