ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Spain La Liga

La Liga: Μαγιόρκα – Χετάφε

La Liga: Μαγιόρκα – Χετάφε
Spread the love

Η Μαγιόρκα δεν έχει χάσει στα τρία τελευταία ματς και η Χετάφε έχει ανασάνει βαθμολογικά.

Η Μαγιόρκα μετά τη νίκη με 1-0 μέσα στη Γαλικία επί της Θέλτα έχει βρεθεί στην 11η θέση με 37 βαθμούς, συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς ήττα ενώ έχει αποσπαστεί 10 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού.

Μετρά συνολικά 10 νίκες – 7 ισοπαλίες και 12 ήττες ενώ έχει πετύχει 26 γκολ και έχει δεχθεί 30 .

Από την άλλη η Χετάφε με την ισοπαλία που πήρε στο γήπεδό της από την Μπαρτσελόνα με 0-0 κατάφερε να πιάσει τους 31 βαθμούς αλλά βρίσκεται στην 15η θέση και μόλις 4 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη .

Βέβαια μετρά 3 ματς χωρίς νίκη και τίποτα δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα . Έχει συνολικά 7 νίκες – 10 ισοπαλίες και 12 ήττες ενώ έχει πετύχει 27 γκολ και έχει δεχθεί 36 .

Στον πρώτο γύρο η Χετάφε είχε νικήσει εντός έδρας την Μαγιόρκα με 2-0 όπως είχε κάνει και πέρυσι με 1-0 αλλά στην έδρα της Μαγιόρκα το ματς τελείωσε με 0-0

Το 2020 η Χετάφε είχε νικήσει την Μαγιόρκα με 4-2 εντός και με 1-0 εκτός. Τελευταία φορά που η Μαγιόρκα νίκησε σε επίσημο ματς την Χετάφε ήταν τον Απρίλιο του 2011 με σκορ 2-0

Η αλήθεια είναι ότι τη δεδομένη στιγμή η Χετάφε χρειάζεται περισσότερο τη νίκη απέναντι σε μία Μαγιόρκα που δεν πάει για τίποτα.

Θα πάμε όμως με το γκολ – γκολ διότι η Μαγιόρκα σπάνια όταν δεχθεί γκολ δεν το ανταποδίδει

Πρόταση : γκολ – γκολ 

(Visited 322 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x