Premier League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρέμιερ Λιγκ: Μ.Σίτι- Γουέστ Χαμ

Πρέμιερ Λιγκ: Μ.Σίτι- Γουέστ Χαμ
Spread the love

Στο Etihad η Μ.Σίτι υποδέχεται την Γουέστ Χαμ και δεν μπορεί να έχει στο μυαλό της άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για να προσπεράσει στην κορυφή την Άρσεναλ η οποία κέρδισε χθες την Τσέλσι πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-1.

Οι “πολίτες” μετά το εμφατικό 4-1 επί της Άρσεναλ πήραν την Pole position για την κατάκτηση της κορυφής και του πρωταθλήματος για 5η φορά τα τελευταία έξι χρόνια.

Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επικράτησε με 2-1 της Φούλαμ εκτός έδρας με τον Έρλινγκ Χάλααντ να σκοράρει το 50ο (!) γκολ του στην σεζόν και το 34ο στο πρωτάθλημα και τον Αργεντινό Ζούλιαν Αλβάρες το νικητήριο και 8ο φετινό.

Αξίζει να σημειωθεί πως με ακόμη ένα τέρμα ο Χάλααντ θα φτάσει τα 35 στο τρέχον πρωτάθλημα και να σπάσει το ρεκόρ του Άντι Κόουλ από το 1993/94 και του Άλαν Σίρερ μια χρονιά αργότερα.

Τα “σφυριά” δεν χάρηκαν για πολύ την εκτός έδρας νίκη τους επί της Μπόρνμουθ με 4-0 αφού υπέστησαν δυο διαδοχικές ήττες από την Λίβερπουλ και την Κρίσταλ Πάλας με 2-1 και 4-3 αντίστοιχα με αποτέλεσμα να αρχίσει να αγχώνεται τώρα στο φινάλε αφού έχει μπλέξει ακόμη και σε σενάρια πιθανού υποβιβασμού.

Στην παρούσα φάση βρίσκεται στο + 5 από την επικίνδυνη ζώνη ενώ στο “καπάκι” μετά το αποψινό ματς καλείται να αντιμετωπίσει την άλλη ομάδα του Μάντσεστερ ενώ μπαίνει και στην μάχη των ημιτελικών του Conference League κόντρα στην Άλκμααρ.

Προϊστορία: Η Μ.Σίτι έχει κερδίσει 17/21 εντός έδρας παιχνίδια της για την Premier League απέναντι στην Γουέστ Χαμ συμπεριλαμβανομένων και 14/16 στο Etihad.

* Πολλά γκολ πετυχαίνει η Μ.Σίτι στην έδρα της , 5/7 Over 3,5, τρέχοντας παράλληλα και ένα ρεκόρ 13 νικηφόρων εντός έδρας αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις.

Την ίδια ώρα η Γουέστ Χαμ αριθμεί 4/5 στα δικά της πιο πρόσφατα παιχνίδια με τουλάχιστον 4 γκολ ανά 90λεπτο. Σε combo εδώ ο Άσος αλλά με τα “σφυριά” να σκοράρουν στο 2,70.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 + Goal

(Visited 383 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x