ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Σέρο Πορτένιο  – Παλμέιρας  

Κόπα Λιμπερταδόρες: Σέρο Πορτένιο  – Παλμέιρας  
Spread the love

Η 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες και ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Χενεράλ Πάμπλο Ρόχας» της Ασουνσιόν, με την Σέρο Πορτένιο να παίζει με την πλάτη στον τοίχο, την στιγμή που με νίκη η πρωταθλήτρια Βραζιλίας, Παλμέιρας, θα αγκαλιάσει ουσιαστικά την πρόκριση στην φάση των «16».

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην φάση των «16» της φετινής διοργάνωσης θα βρεθούν οι δύο πρώτες ομάδες των οκτώ ομίλων, οι τρίτες θα «υποβιβαστούν» στο Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ αποκλεισμός φυσικά για αυτές που θα μείνουν στην 4η θέση. Στην 1η θέση του 3ου ομίλου η Μπολίβαρ με εννέα βαθμούς, στην 2η θέση η Παλμέιρας με έξι, ενώ τρεις βαθμοί τόσο για τη Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ όσο και την Σέρο Πορτένιο. Η Μπολίβαρ πάντως αλλά και η Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ έχουν ένα ματς περισσότερο.

Τρεις βαθμοί όπως προαναφέρθηκε για την Σέρο Πορτένιο, η οποία παίζει τα ρέστα της ουσιαστικά στο σημερινό ματς, ειδικά από την στιγμή που την προτελευταία αγωνιστική θα δοκιμαστεί στην Βολιβία με τη Μπολίβαρ και στο φινάλε στο Εκουαδόρ με τη Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ. Επικράτηση με 2-1 αρχικά στην Ασουνσιόν σε βάρος της Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ, 1-2 ακολούθως στην Βραζιλία από την σημερινή της αντίπαλο, παρά το γεγονός πως βρέθηκε στο πέμπτο μόλις λεπτό μπροστά στο σκορ, ενώ βαρύ 0-4 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας τη Μπολίβαρ. Στον αντίποδα, έξι βαθμοί για την Παλμέιρας, με την «βερντάο» να ξεκινάει με ήττα στην φάση των ομίλων, το 1-3 στη Βολιβία από τη Μπολίβαρ, «απαντώντας» όμως με ανατροπή στην εντός έδρας μονομαχία της με την σημερινή της αντίπαλο (2-1) και το 2-0 της προηγούμενης αγωνιστικής στο Εκουαδόρ σε βάρος της Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ.

Προϊστορία: Το σημερινό θα είναι το έβδομο ματς στην ιστορία των δύο ομάδων στην πρωτεύουσα της Παραγουάης, με την Παλμέιρας με τρεις νίκες και με ισάριθμες ισοπαλίες στα προηγούμενα έξι.

Δεδομένο πως αυτή που πατάει καλύτερα από τις δύο αντιπάλους είναι η πρωταθλήτρια Βραζιλίας, ενώ το 1,75 που την συνοδεύει, βάσει δεδομένων, είναι μία δίκαια τιμή. Παρ’ όλα αυτά, ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, κρατώντας επιφυλακτική στάση, καθώς η Σέρο Πορτένιο είναι αξιόμαχος αντίπαλος και δε μπορείς να την υποτιμήσεις.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 905 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x