ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Bundesliga

Μπουντεσλίγκα(τελευταία αγωνιστικη)

Μπουντεσλίγκα(τελευταία αγωνιστικη)
Spread the love

Τελευταία αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα και το ενδιαφέρον σε κορυφή , πρώτη εξάδα αλλά και ουρά είναι τεράστιο.  Η Ντόρτμουντ με νίκη ή καλύτερο αποτε΄΄ελσμα απο την Μπάγερν, παίρνει Πρωτάθλημα, φοβερή μάχη για τετράδα,ευρώπη και ουρά.

 

Ντόρτμουντ- Μάιντζ

Σε τρομερή κατάσταση οι γηπεδούχοι οι οποίο τους φτάνει να κερδίσουν για να πάρουν Πρωτάθλημα μετά απο 11 χρόνια!! Μετά το 1-1 από τη Μπόχουμ  διέλυσαν Βόλφσμποργκ με 6-0 ,Γκλάντμπαχ με 5-2 και Αουγκσμπουργγκ (0-3)  Συνολικά έβαλαν 14 γκολ και έφαγαν 2. Εντός έδρας έχουν 14-1-1.

Η Μάιντζ, από την άλλη, είναι αδιάφοργη. Μετά τη νίκη επί της Μπάγερν  ,αποτέλεσμα που βόλεψε την αντίπαλο της, έσβησε και έχασε από Βόλφσμπουργκ Αιντραχτ εκτός έδρας και Σάλκε-Στουτγκάρδη.. Εφαγε 13 γκολ και έβαλε δύο .

Προϊστορία: 2-1-2 στα τελευταία πέντε ,πέρσι 3-1.

Εκτίμηση: Δύσκολα θα βάλει η Μάιντζ δύσκολα στη Ντόρτμουντ…

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1/ Over 3.5

 

Oυνιον -Βέρντερ

Η Ουνιόν έχει το αβαντάζ απέναντι  στην Φράιμπουργκ  για την 4η θέση, αλλά θα πρ΄πει να κερδίσει ή να φέρει το ίδιο αποτέλεσμα με την αντίπαλο της. Μοιάζει αρκετά αγχωμένη τον τελευταίο καιρό με μόλις  δύο νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια και δύο ήττες στα τελευταία τρία ματς, από Χοφενχάιμ και Αουγκσμπουργκ ,ενώ νίκησε τη Φράιμπουργκ. Εντός έχει 10-6-0  και είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχασει εντός!!

Η Βέρντερ έσωσε την κατηγορία με το 1-1 στην Κολωνία, και τώρα πάει στο Βερολίνο για το ονόρε. Πρίν το 1-1 με την Κολωνία, έχασε απο Λειψία -Σάλκε και Μπάγερν ,ενώ εκτός έδρας έχει  5-4-7.

Προϊστορία: Πρόπερσι 3-1

Εκτίμηση: Εδώ που έφτασε η Ουνιόν  δεν μπορεί να τα παρατήσει…

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

 

Αιντραχτ-Φράιμπουργκ

Η Αιντραχτ χρειάζεται δική της νίκη  αλλά και απώλεια, κυρίως της Βόλσφμπουργκ απο την Χέρτα για  να πάει στα πλέι οφ του Κόνφερενς. Πράγμα δύσκολο.  Το κακό της πρόσωπο,με μία νίκη στα τελευταία έξι αλλά και το ότι δεν νίκησε την Σάλκε (2-2 εκτός έδρας) ,τη φέρνουν  σε δυσχερή θέση. Εντός έδρας έχει 8-5-3.

Η Φράιμπουργκ, από την άλλη, αφού έχασε από Λειψία και Ουνιον ουσιαστικα πυροβόλησε τα …πόδια της και ξαναπήρε ελπίδες στο 2-0 επί της Βόλφσμπουργκ. Την Ευρώπη δεν τη χάνει και στην χειρότερη των περιπτώσεων θα παίξει στους ομίλους του Γιουρόπα. Εκτός έδρας  έχει 7-4-5.

Προϊστορία: 2-2-1 ,την τελευταία πενταετία,1-2 πέρυσι

Εκτίμηση: Και οι δύο θα θέλουν το γκολ ,θα πάω με  το να σκοράρουν και οι δύο .

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

 

Μπόχουμ-Λεβερκούζεν

Η Μπόχουμ είναι στα πλέι άουτ και αυτό που θέλει  είναι να κερδίσει και να φέρει καλύτερα αποτελέσματα απο Στουτγκάρδη -Αουγκσμπουργκ. Υπάρχουν -βέβαια- και άλλοι συνδυασμοί αλλά αυτό είναι το πιο ξεκάθαρο. Με 1-3-2 στα τελευταία έξι ματς και πιο πρόσφατο  το εκτός έδρας 1-1 με τη Χέρτα  η γηπεδούχος του 7-2-7 εντός  ψάχνει τη νίκη. Κάτι που στα τελευταία ματς το έχει κάνει μόνο κόντρα στην  Αουγκσμπουργκ.

Η Λεβερκούζεν ,απο την άλλη, ψάχνει την  6η θέση  και το κλειδωμα αυτής για να βγεί Ευρώπη. Εχει κάνει φοβερές ποδοσφαιρικές αυτοκτονίες στα τελευταία τέσσερα ματς με τρεις ισοπαλίες και την εντός έδρας ήττα από την Κολωνία.  Τώρα έχει το …πρέπει γιατί η Βόλφσμπουργκ  παίζει εντός με την πεσμένη Χέρτα και λογικά θα κερδίσει. Αρα το ίδιο πρέπει να κάνει και η ίδια. Εκτός έδρας έχει 6-5-5.

Προϊστορία: Πέρσι 0-0.

Εκτίμηση: Η Μπόχουμ δεν έχει δείξει ότι φοβάται, η Λεβερκούζεν  δεν θα κάρτσει πίσω ,άρα βλέπω ένα ωραίο over. 

 

(Visited 783 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x