ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

MLS : Σικάγο Φάιερς- Νάσβιλ

MLS : Σικάγο Φάιερς- Νάσβιλ
Spread the love

Με στόχο να αποφύγουν μια 3η συνεχόμενη ήττα μπροστά στο κοινό τους οι γηπεδούχοι έρχονται αντιμέτωποι με μια από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας όπως είναι η ομάδα του Νάσβιλ.

Οι Fires προέρχονται από την ήττα στην Φλόριντα από το Ορλάντο με 3-1 και έτσι προσγειώθηκαν κάπως ανώμαλα μετά τα δυο 2ιπλα back to back που είχαν πετύχει λίγο νωρίτερα απέναντι σε Πόρτλαντ και Κάνσας με 2-1 και 1-0 αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μονάχα το Τορόντο και η Ίντερ Μαϊάμι έχουν παρουσιάσει χειρότερο ρεκόρ από ότι το Σικάγο μέσα στο 2023 με την ομάδα του Κλόπα να αριθμεί μόλις 3/14 νίκες στα αντίστοιχα τελευταία παιχνίδια της.

Η ομάδα του Γκάρι Σμιθ επέστρεψε στις επιτυχίες με το 2-0 επί της Ουάσινγκτον έχοντας ως κορυφαίο και σκόρερ τον Ραντάλ Λεάλ από την Κόστα Ρίκα.

Κάπως έτσι άφησαν πίσω τους τις δυο σερί ήττες εκτός έδρας απέναντι στο Μόντρεαλ και την Κρου δίχως να πετύχουν ούτε ένα τέρμα.

Εξακολουθούν να βρίσκονται ψηλά στην 2η θέση του πίνακα κυρίως χάρη στις επιτυχίες που πετυχαίνουν μπροστά στο κοινό τους όπου αριθμούν έξι διαδοχικές νίκες αλλά η αλήθεια είναι πως μακριά από το GEODIS Park δεν είναι τόσο αποδοτικοί. Για την ακρίβεια αριθμούν μόλις τρία 2ιπλά σε 10 “εξορμήσεις” τους ενώ δεν έχουν κρατήσει μηδέν παθητικό σε εφτά σερί εκτός έδρας παιχνίδια τους.

Προϊστορία: 1-2-2 . To αντίστοιχο ματς τον Σεπτέμβριο του 2021 είχε λήξει ισόπαλο δίχως τέρματα.

* Μέτρια η πορεία του Σικάγο που ελπίζει να αναθαρρήσει με τον Φρανκ Κλόπας στον πάγκο του. Ωστόσο αριθμούν έξι ισοπαλίες στα εννέα φετινά εντός έδρας παιχνίδια τους και δεν αποκλείεται να καταφέρουν να τσιμπήσουν έστω έναν βαθμό και σε αυτό το παιχνίδι. Επίσης δεν έχουν βρει δίχτυα μόλις σε ένα 90λεπτο φέτος μπροστά στο κοινό τους. Χάνει αρκετή από την δυναμική της εκτός έδρας η ομάδα του Νάσβιλ. Με το ανάλογο ρίσκο το Χ εδώ σε απόδοση 3,50 και πιο συντηρητικά στο Goal στο 1,65.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ / Goal

(Visited 318 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x