ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Φλουμινένσε – Αρχεντίνος Τζούνιορς  

Κόπα Λιμπερταδόρες: Φλουμινένσε – Αρχεντίνος Τζούνιορς  
Spread the love

Στο θρυλικό «Μαρακανά» ο επαναληπτικός ανάμεσα στην Φλουμινένσε και την Αρχεντίνος Τζούνιορς για την φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες, με τις δύο ομάδες να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς, μετά το 1-1 στην προ μίας εβδομάδας πρώτη μονομαχία τους στην Αργεντινή.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση νέας ισοπαλίας, με οποιοδήποτε σκορ, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Ανώτερη και με πολλές ευκαιρίες η Αρχεντίνος Τζούνιορς στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στην Αργεντινή, καθώς θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερο σκορ του 1-0 που διαμορφώθηκε στο δέκατο τέταρτο λεπτό. Αλλαγή σκηνικού πάντως στην επανάληψη, με την Φλουμινένσε να παίρνει τα ηνία του ματς, να έχει ευκαιρίες και ένα δοκάρι, ισοφαρίζοντας τελικά με ένα εκτός περιοχής σουτ τρία λεπτά πριν το φινάλε.

Επιτυχία σίγουρα, τηρουμένων των αναλογιών, η παρουσία της Αρχεντίνος Τζούνιορς στην φάση των «16», αφού προηγουμένως είχε τερματίσει στην 2η θέση του 5ου ομίλου, πίσω από την Ιντεπεντιέντε Ντε Βάγε, βάζοντας πλάτη την Κορίνθιανς και τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο. Στην άλλη πλευρά, στην 1η θέση του 4ου ομίλου η Φλουμινένσε με 10 βαθμούς, πλεονεκτώντας στην διαφορά τερμάτων της ισόβαθμης Ρίβερ Πλέιτ, αμφότερες στο +2 από την αξιόμαχη Σπόρτινγκ Κριστάλ (Περού).

Προϊστορία: Η τρίτη μονομαχία στην ιστορία των δύο ομάδων στο Ρίο, μετά το 1-0 του 1985 για την Αρχεντίνος Τζούνιορς και το 2-2 του 2011.

Εκτίμηση μου, πως η Φλουμινένσε έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, αρκεί να έχει την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου του πρώτου ματς στην Αργεντινή.

Εκτίμηση:  1

(Visited 943 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x