SuperLeague ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Superleague: Ολυμπιακός-Αρης

Superleague: Ολυμπιακός-Αρης
Spread the love

Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Αρη για την 6η αγωνιστική της  Σούπερλιγκ .

Οι Πειραιώτες  είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση  και ειδικά στο Καραϊσκάκη με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και τέρματα 10-0. Αυτό είναι, ίσως,  το πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι  μέχρι τώρα με πιο πρόσφατο  το 4-0 απέναντι στην Κηφισιά. Μασούρας,Ροντινέι  και Φορτούνης θα επιστρέψουν  σε αγωνιστική δράση   και στην ενδεκάδα, λογικά Ντόη και Ρέτσος θα συνεχίσουν στα στόπερ, απο τον πάγκο θα ξεκινήσει ο Ποντένσε. Εκτός ο Εσε.

Ο Αρης έκανε τη νίκη που ήθελε, με το 3-0 επί του Παναιτωλικού, και συνέχισε στα θετικά αποτελέσματα  μετά και το 0-0 στην Τούμπα . Ο Χριστοδουλόπουλος ,σπάει κάθε ρεκόρ μιας και με το γκολ που έβαλε απέναντι στους Αγρινιώτες έγινε ο πρώτος παίκτης που έχει παίξει σε όλες τις ομάδες του big 5  και σκοράρει ,ενώ είναι και ο γηραιότερος παίκτης του Αρη που το πετυχαίνει αυτό, μετά τον  Ρονάλντο Γκιάρο.  Ντουκουρέ και Μοντόγια επιστρέφουν  σε δράση.

Προϊστορία:  11-2-0 απο το 2013.

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος, σε σχέση με πέρυσι, και σίγουρα  το φαβορί απέναντι σε ένα Αρη που θα παίξει προσεκτικά και θα ψάξει τις αντεπιθέσεις με αιχμή τον επικίνδυνο Μορόν.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1/under 2.5

 

(Visited 419 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x