ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa League

Europa League: Μπάντσκα Τόπολα- Ολυμπιακός

Europa League: Μπάντσκα Τόπολα- Ολυμπιακός
Spread the love

Στην TSC Arena η  Μπάντσκα Τόπολα φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για την β αγωνιστική του Α ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Πειραιώτες ,μετά την ήττα από τη Φράιμπουργκ, θέλουν να ισοσταθμίσουν την κατάσταση με ένα διπλό απέναντι στους Σέρβους. Για δεύτερη φορά ,μέσα σε ένα δίμηνο, η ομάδα ταξιδεύει στο Βελιγράδι  και το ματς είναι Must win. Θυμίζουμε ότι στα πλέι οφ ο Ολυμπιακός είχε αποκλείσει, με δύο νίκες, την Τσουκαρίτσκι(3-1 και 0-3).

Ο Μαρτίνεθ δεν έχει στη διάθεση του, τους Φρέιρε-Σκάρπα-Ιμπόρα ,ωστόσο στον αντίποδα και σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στα Γιάννινα  επιστρέφουν οι Ρέτσος και Εσε.  Βασικός ,στα αριστερά, θα είναι ο Ορτέγα,ενώ  θέση στην αρχική 11άδα και πλάι στον Ελ Κααμπί θα έχει ο Μπιελ με αουτσάιντερ τους Σολμπάκεν-Μασούρα.

Οι Σέρβοι, από την άλλη,  ευτύχησαν να προηγηθούν της Γουέστ Χαμ, εκτός έδρας, αλλά δεν άντεξαν στην πίεση και έχασαν με 3-1. Ακολούθησε  το 1-1 με την Μλάντοστ, εκτός έδρας,  για το Πρωτάθλημα το οποίο έριξε την ομάδα του λάζετιτς απο την πρώτη θέση. Γενικά η ομάδα βγάζει κούραση ,ενώ αγωνιστικά επιιστρέφει ο στόπερ Κάλουσιτς. Η λογική λεει ότι ο Λάζετιτς θα δώσει χώρο στον Ολυμπιακό  και θα ψάξει αντεπιθέσεις.

Προϊστορία:  Στη Σερβία  ο Ολυμπιακός έχει νικήσει δύο φορές(Τσουκαρίτσκι και Παρτίζαν ενώ έχει χάσει απο Ερυθρό Αστέρα και Ραντ). Ολα τα ματς στο Over.

Εκτίμηση: Οι επιλογές μας είναι γκολ μέχρι το 28, anytime σκόρερ Ελ Κααμπί -Φορτούνης-Over 2.5

(Visited 468 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x