Uncategorized

Α΄ Γερμανίας: Ντόρτμουντ- Βέρντερ Βρέμης

Α΄ Γερμανίας: Ντόρτμουντ- Βέρντερ Βρέμης
Spread the love

H Ντόρτμουντ φιλοξενεί την Βέρντερ Βρέμης το βράδυ της Παρασκευής στο BORUSSIA PARK και στοχεύει στην 5η συνεχόμενη νίκη της στην κατηγορία για να παραμείνουν σε απόσταση βολής από την κορυφή ενώ την ίδια ώρα οι φιλοξενούμενοι με 5/7 ήττες στα δικά τους παιχνίδια ζούνε από την αρχή με το άγχος του υποβιβασμού.

Οι διαδοχικές νίκες απέναντι σε Φράιμπουργκ, Βόλφσμπουργκ, Χόφενχαϊμ και Ουνιόν Βερολίνου οδήγησαν την ομάδα του Έντιν Τέρζιτς να ισοβαθμεί με την Μπάγερν Μονάχου και οι δυο τους να κυνηγάνε τις …εκπλήξεις του νέου πρωταθλήματος που ακούνε στα ονόματα Λεβερκούζεν και Στουτγάρδη.

Την ίδια ώρα η εκκίνηση της στο “γκρουπ του θανάτου” στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι μουδιασμένη αφού η ήττα αρχικά στο Παρίσι από την Παρί (2-0) και κατόπιν η “λευκή” ισοπαλία εντός έδρας απέναντι στην Μίλαν (0-0) την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση και αν χάσει στο Νιουκάστλ την επόμενη εβδομάδα θα μειώσει στο ελάχιστο τις πιθανότητες της για πρόκριση στα νοκ άουτ.

Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν στο νέο πρωτάθλημα όπως ακριβώς τελείωσαν το περσινό.

Με αργούς ρυθμούς. Για την ακρίβεια πέρσι αμέσως μετά την άνοδο τους εκ νέου στα “μεγάλα σαλόνια” ξεκίνησαν εντυπωσιακά με 21 βαθμούς στα πρώτα 13 παιχνίδια αλλά η συνέχεια τους δεν ήταν ανάλογη αφού πέταξαν 15 στα επόμενα 21 ματς. Κάπως έτσι ήταν και η εκκίνηση στην νέα σεζόν για το συγκρότημα του 35χρονου τεχνικού Όλε Βέρνερ αφού έχουν χάσει στα 5/7 πρώτα τους παιχνίδια συμπεριλαμβανομένου και των δυο πιο πρόσφατων εκτός έδρας με το ίδιο σκορ: 4-2 από την Χάϊντενχαϊμ και Ντάρμσταντ.

Σκοράρει με ευκολία αφού πετυχαίνει δυο γκολ μέσο όρο σε καθένα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους αλλά στον αντίποδα αριθμούν μόλις 2/20 clean sheets στην κατηγορία.

Προϊστορία: 48-19-44 σε 111 μεταξύ τους παιχνίδια υπέρ της Ντόρτμουντ . Πάντως το αντίστοιχο πιο πρόσφατο ματς στην Βεστφαλία το είχε κερδίσει η Βέρντερ Βρέμης με 3-2 τον Αύγουστο του 2022.

* Ο Τέρζιτς θέλει απόψε μια νίκη – “αναίμακτη” δηλαδή χωρίς τραυματισμούς και αν γίνεται και χωρίς κόπο και ιδρώτα ενόψει της απαιτητικής “εξόρμησης” της ομάδας του την προσεχή Τετάρτη στο Νιουκάστλ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Επίσης το “τρίποντο” είναι επιτακτικό επειδή στο πρωτάθλημα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Λειψία και τις τρεις ομάδες που στην παρούσα φάση βρίσκονται πιο ψηλά από τους Βεστφαλούς στην βαθμολογία.

Μην ξεχνάμε πως οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει τουλάχιστον δυο γκολ στα 22/27 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Την ίδια ώρα η Βέρντερ αριθμεί 4/4 Goal εκ των οποίων τα τρία ματς τα έχει χάσει και τα δυο από αυτά εκτός έδρας με ακριβές σκορ το 4-2. Ποντάρω στον Άσο με τα πάνω από δυο τέρματα σε απόδοση 1,65.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 + Over 2,5

(Visited 682 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x