ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Superleague: Oλυμπιακός-Παναθηναϊκός

Superleague: Oλυμπιακός-Παναθηναϊκός
Spread the love

Στο Καραϊσκάκη γίνεται το μεγάλο και απόλυτο…Κλάσικο. Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που μετά και την κλήρωση του Κυπέλλου που τους έφερε αντίπαλους, θα βαρεθούν να παίζουν.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται απο τρεις; σερί νίκες στο Πρωτάθλημα ,μετά το 1-1 με την ΑΕΚ, επικρατώντας Κηφισιάς-Αρη (εντός) και ΠΑΣ εκτός ενώ  είχε και το 2-2 με την Μπάντσκα Τόπολα στη Σερβία. Αποτέλεσμα που δεν άρεσε σε κανεάν γιατί απο την μία στέρησε τους βαθμούς της νίκης ,στην προσπάθεια πρόκρισης, απο την άλλη ,ήρθε με τον Ολυμπιακό να προηγείται 0-2 και να χάνει το προβάδισμα δύο γκολ.

Ο Μαρτίνεθ δεν θα έχει τον Φρέιρε, κάτι που σημαίνει  ότι ο Ντόη  έχει προβάδισμα για να είναι πλάι στον Ρέτσο εκτός κα ιαν προτιμηθεί ,ως έκπληξη, ο Πορόζο.  Εντονη είναι ,πάντως, η σκέψη, το 4-2-2-2 να μετρατραπεί σε 4-3-3 με ενισχυμένο κέντρο και τον Αλεξνδρόπουλο βασικός. Κάτι που σημαίνει ότι εκτός θα μείνει ο Μασούρας.

Ο Παναθηναϊκός απο την άλλη,  διέλυσε με 5-0 τον Ατρόμητο στο εξ αναβολής και είναι στο -3 .Οπως και ο Ολυμπιακός που έχει το απόλυτο εντος(5 στα 5) έτσι και ο Παναθηναϊκός έχει 3 στα 3  με νίκες επί ΠΑΣ-Παναιτωλικού και Αστέρα Τρίπολης.

Το ερώτημα είναι αν ο Γιοβάνοβιτς θα το πάει και αυτός στο…σκάκι  με ενισχυμένο κέντρο η στο 4-2-3-1 ,με   Τζούρισιτς η Μπερνάρ σε ρόλο δεκαριού , Μανσίνι-Παλάσιος άκρα και Ιωαννίδη φορ.

Στα αγωνιστικά ,εκτός είναι οι τραυματίες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν οι οποίοι συνέχισαν με θεραπεία, αλλά και ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς

 

Προϊστορία : Με γήπεδούχο τον Ολυμπιακό έχουν διεξαχθεί 71 αγώνες με 38  νίκες-19 Ισοπαλίες και 14 ήττες. Ππιο πρόσφατο ρεκορ είναι 4-2-2.

Εκτίμηση Και οι δύο έχουν Ευρώπη , και οι δύο θέλουν τη νίκη . Είναι ένα απόλυτα ισορροπημένο ματς λεπτομερειών. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ ημίχρονο- Under 9.5 κόρνερ ,  Κίτρινες κάρτες για Ντόη-Γεντβάι στο ματς-  2-3 σύνολο τερμάτων 

(Visited 615 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x