ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Superleague: ΟΦΗ-Ολυμπιακός

Superleague: ΟΦΗ-Ολυμπιακός
Spread the love

Στο “Γεντί Κουλέ”o OΦΗ κοντράρεται με τον Ολυμπιακό.

Οι Κρητικοί  είναι στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας με μόλις μία ήττα στο Πρωτάθλημα(3-4-1) και αήττητοι για έξι παιχνίδια(2-4-0). Πιο πρόσφατο το 0-0 με την Κηφισιά εκεί όπου μάλιστα έχασε και πέναλτι. Ομάδα με ισορροπία, φτιαγμένη με μεράκι από τον προπονητή της και φοβερά δυνατή στο “Γεντί Κουλέ” (3-1-0) . Δεν υπάρχουν προβλήματα για τον Νταμπράουσκας.

Ο Ολυμπιακός  πήρε τεράστια νίκη, στο Καραϊσκάκη, απέναντι στην Γουέστ Χαμ. Μία νίκη που συνοδεύτηκε  με εξαιρετική εμφάνιση. Στο Πρωτάθλημα είχε τα γεγονότα στο ντέρμπι που έφεραν, πρωτόδικα, τιμωρία έδρας και -1 αλλά και το παιχνίδι στα χαρτιά ωστόσο έκανε έφεση. Μετά τη νίκη του Παναθηναικου επί των Σερρών , ο Ολυμπιακός είναι στο -4 και η νίκη είναι αυτοσκοπός.

Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τον Ολυμπιακό χωρίς Φορτούνη και Ροντινέι καθώς αμφότεροι είναι εκτός ,με με τον Μαρτίνεθ να καλείται να βρει λύσεις. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Γιόβετιτς-Σολμπάκεν-Μασούρας. Σίγουρα μέσα ο Κίνι.

Προϊστορία: Από την τελευταία ήττα του Ολυμπιακού στην Κρήτη (18-19) ο Ολυμπιακός έχει πέντε σερί νίκες 

Εκτίμηση: Ο ΟΦΗ  έχει ισορροπία και χαρακτήρα. Ο Ολυμπιακός είναι ερωτηματικό χωρίς Φορτούνη και Ροντινέι. Ανταγωνιστικό ματς που θα έχει γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ ημίχρονο,  Οver 2.5  ,Σκόρερ Μαντί Καμαρα,Φελίπε

(Visited 612 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x