ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ SuperLeague

Superleague: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Superleague: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
Spread the love

Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι,  ξεπέρασαν το ψυχολογικό, κυρίως, κομμάτι μετά την πρωτόδικη τιμωρία για τα γεγονότα του ντέρμπι με τον Παναθναϊκό και πηγαίνοντας στην Κρήτη ,ακόμα και χωρίς Φορτούνη -Ροντινέι , τα πήγαν εξαιρετικά και κέρδισαν με 2-0 τον ΟΦΗ και ηγέτη τον Ποντένσε με δύο γκολ. Στο ματς ,που θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο μιας και περιμένουμε την απόφαση της Δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ, οι δύο απόντες επιστρέφουν,ενώ ο Μαρτίνεθ έχει στα πλάνα του είτε το 4-2-2-2, είτε το 4-3-3 .Ο Κίνι θα πάρει τη θέση του Ορτέγα που μένει εκτός καθώς στα παιχνίδια μπορεί μία ομάδα να έχει πέντε ξένους στην 20άδα.Εντός έδρας οι Πειραιώτες  έχευν 5 νίκες και εκκρεμεί το ντέρμπι.

Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη ήταν τραγικός στυην ήττα με 2-0 απο την ΑΕΚ. Πρώτη και μοναδική τελική στο 95 και με το ζόρι. Γκρίνια απο τον κόσμο για τις επιλογές του Λουτσέσκου και κυρίως για τους Νάσμπεργκ-Βιειρίνια. Ο Ρουμάνος, που έχει δει την ομάδα του  να έχει μία νίκη μόλις  εκτός (1-1-2)   θα βάλει δεξιά τον Σαστρε αντί του Βιειρίνια ,ενώ ο Κουλιεράκης θα είναι παρτενερ του Εκονγκ .Ο Τάισον θα παίξει αντί του Ντεσποτοφ, ο Τόμας αντί του Σαμτα και ο Σβαμπ αντί του Οζντόεφ. Εκτός ο Μάρκος Αντόνιο

Προϊστορία: 4-2-3 στα τελευταία ματς,πέρσι 1-2 και 3-1.

Εκτίμηση; Το ότι το ματς θα γίνει με κόσμο είναι ένα φοβερά θετικό γεγονός για τον Ολυμπιακό. Βέβαια απο το 2005  ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει 5 απο τα συνολικά 12 διπλά που έχει κάνει στην Αθήνα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 /OVER 1.5 . Σκόρερ Μασούρας-Γιόβετιτς-Φορτούνης-Τόμας- Κάρτες για  Εκόνγκ-Ρέτσο-Μαντί Σβάμπ

 

(Visited 480 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x