SuperLeague ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σουπερλιγκα: Ατρόμητος-Ολυμπιακός

Σουπερλιγκα: Ατρόμητος-Ολυμπιακός
Spread the love

Στο Περιστέρι, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Ατρόμητο σε μία αναμέτρηση ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική.

 

Οι γηπεδούχοι ,του Ιλιτς, προέρχονται απο μία τεράστια νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό με 3-2 . Ενα τρίποντο το οποίο και βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά ήταν μεγάλο boost.

Oι Περιστεριώτες είναι αήττητοι στα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις (4-4-0) ,ενώ η νίκη επί του Παναθηναϊκού ήταν η πρώτη μετά απο τρεις ισοπαλίες ,δύο για το Πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο.

Αγωνιστικά, σημαντικές είναι οι απουσίες των Ασεβέδο(τιμ) και Αγκιμπού-Κούντε(δανεικοί απο τον Ολυμπιακό). Λογικά ο αμυντικός Τσακμάκης και ο μέσος Φρίτζονσον θα είναι βασικοί.

Ο Ολυμπιακός ,απο την άλλη, μετά την πρόκριση επί της Τοπόλα και το επαγγελματικό 0-1 στις Σέρρες, ψάχνει να κλείσει θετικά το 2023 με ένα δύσκολο πρόγραμμα που αν του αποφέρει το τρίποντο θα είναι λίρα 100.

Ο Καρβαλιάλ έχει τρεις σημαντικές απουσίες  που ακούν στα ονόματα των Φορτούνη-Αραμπί και εσχάτως Μαντί Καμαρά που μετέβη στη Γουινέα για προσωπικούς λόγους. Πιθανός αντικαταστάτης του ο Αλεξανδρόπουλος. Κατα τα άλλα ,το 4-2-2-2 σαν αρχικό πλάνοι δεν αλλάζει . Επιστρέφει ο στόπερ Ρέτσος.

Προϊστορία: Απο το 2014 όταν και ο Ατρόμητος νίκησε με 1-0 (Καραμάνος) , ο Ολυμπιακός σε όλες τις διοργανώσεις έχει 10 ματς αήττητος στο Περιστέρι (0-3-7).

Εκτίμηση: Είναι ένα πονηρό ματς γιατί και ο Ατρόμητος αλλά και ο Ολυμπιακός έχουν σημαντικές απουσίες. Θα κρυφτώ πίσω από το γκολ γκολ και θα ψάξω και ειδικά.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ,  /σκόρερ Ελ Κααμπί,Μασούρας/Ρομπάιγ

(Visited 329 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x