ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Kύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Kύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
Spread the love

Στο Καραισκάκη , ο  Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στη ρεβάνς του 1-1.

 

Οι Πειραιώτες προέρχονται από τη νίκη στο Πρωτάθλημα επί της Κηφισιάς με 3-2 σε αναμέτρηση στην οποία  υπήρχαν  θέματα με τη διαιτησία και δικαιολογημένα παράπονα . Οι “Ερυθρόλευκοι”   έχουν προβλήματα, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, καθώς ο Ελ Αραμπί είναι τραυματίας , ο Ελ Κααμπί απόντας  ενώ ο Γιόβετιτς μοιάζει φευγάτος. Αποστολή δεν ανακοινώθηκε από τον Καρβαλιάλ .

Ρίτσαρντς και Ποντένσε ένιωσαν ενοχλήσεις ,με τον δεύτερο να ξεκινάει απο τον πάγκο όπως και ο Ζέλσον που έδωσε την ασίστ στον Αραμπί για το 2-3.  Λογικά  ο Πασχαλάκης θα πάρει τη θέση του Τζολάκη σε σχέση με το ματς του Πρωταθλήματος, ενώ ο Ορτέγα θα ξεκινήσει, λογικά αντί του Κίνι στο αριστερό άκρο.

Ο Παναθηναϊκός ,από την άλλη, προέρχεται απο το 2-2 με την ΑΕΚ στην ΟΠΑΠ Αρένα.  Η ομάδα του Τερίμ συνεχίζει τις …υψηλές πτήσεις, ενώ το κλίμα είναι εξαιρετικό μετά και την απόκτηση του Μπακασέτα. Ιωαννίδης-Τζούριτσιτς-Γερεμέγεφ-Τσερίν Παλάσιος -Μπρινιόλι είναι εκτός για διάφορους λόγους.. Στην αποστολη είναι ο Ακαιντίν.

Προϊστορία: Με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό και στο Κύπελλο η προϊστορία  είναι 12-4-2.

Εκτίμηση: Η λογική του γκολ γκολ μοιάζει και είναι …βατή. Και οι δύο ομάδες έχουν  επιθετικές αρετές αλλά και αμυντικά θέματα..

ΠΡΟΤΑΣΗ : Γκολ γκολ/anytime σκόρερ οι Μασούρας-Σπόραρ-Φορτούνης

 

 

(Visited 430 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x