ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Τότεναμ- Μπράιτον

Πρέμιερ Λιγκ: Τότεναμ- Μπράιτον
Spread the love

Στο Tottenham Hotspur οι σπερς υποδέχονται την Μπράιτον με τους Λονδρέζους να στοχεύουν στην νίκη που θα τους κρατήσει σε απόσταση βολής από την πρώτη 4άδα της βαθμολογίας.

Την ίδια ώρα οι “Γλάροι” σε κακό φεγγάρι έχοντας συμπληρώσει πέντε διαδοχικά παιχνίδια δίχως νίκη θα επιδιώξουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουν σε τροχιά Ευρώπης.

Η ομάδα του Ποστέκογλου, όπως έχει κάνει δεκάδες φορές μέχρι τώρα στην τρέχουσα σεζόν, κράτησε τις πολλές συγκινήσεις για το φινάλε στο 2-2 με την Έβερτον σε ένα παιχνίδι που δέχτηκε την ισοφάριση στα χασομέρια από τα “ζαχαρωτά”.

Ωστόσο με μια νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους και 7 γκολ παθητικό σε αυτό τον αριθμό των αγώνων αλλά και με το πιο πρόσφατο clean sheet για το πρωτάθλημα τον μήνα Οκτώβριο όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η ομάδα δεν δείχνει στο καλύτερο momentum της.

Ερωτηματικό εάν θα είναι διαθέσιμος ο Σον λόγω Κυπέλλου Ασίας ενώ την ίδια ώρα οι: Σεσενιό, Σόλομον και ο Λο Σέλσο είναι εκτός δράσης λόγω τραυματισμών.

Η Mπράιτον ανταποκρίθηκε τέλεια μετά την συντριβή που γνώρισε από την Λούτον ( 4-0) την περασμένη αγωνιστική αφού επικράτησε εντός έδρας της Κρίσταλ Πάλας με 4-1 και έτσι παραμένει στην 8η θέση και σε απόσταση βολής από την 7η Γουέστ Χαμ δηλαδή στο -1 αναφορικά με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Όμως η ομάδα του Ντε Ζέρμπι θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο για να πάρει αποτέλεσμα στο Βόρειο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ αφού στην παρούσα φάση μετράνε πέντε σερί “εξορμήσεις” δίχως 2ιπλο εκ των οποίων μάλιστα στα δυο σερί πιο πρόσφατα δεν έχουν βρει καν δίχτυα.

Προϊστορία: Η Τότεναμ έχει κερδίσει στα 8/9 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια την Μπράιτον σε όλες τις διοργανώσεις.

* Είναι αξιοσημείωτο πως στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της Τότεναμ έχουν επιτευχθεί τουλάχιστον 4 ή περισσότερα γκολ και με τις δυο ομάδες να βρίσκουν δίχτυα. Χαμηλώνω λίγο το σχετικό ποντάρισμα στο combo του Over 3,5 συν Goal σε τιμές διπλασιασμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 735 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x